Priestory na prenájom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

- Ponúkame do prenájmu administratívne priestory, menšie skladové priestory a virtuálne sídlo:

- Administratívne a skladové priestory sa nachádzajú v budove na ulici Sibírska 2, Holíč.

- Budova sa nachádza v kľudnej časti mesta Holíč, je ľahko prístupná po cestnej komunikácii, vzdialenej od hlavnej kruhovej križovatky cca 1.000 m. Jedná sa o dvojpodlažnú tehlovo-pórobetónovú stavbu s garážami v suteréne.
- Interiér budovy bol v r. 2005 komplexne zrekonštruovaný a zrenovovaný vrátane výmeny plastových okien v r.2016. Kancelárske priestory sa nachádzajú na 1. a 2. podlaží. Plocha jednotlivých priestorov je: 14 až 50 m2. Celkom je k dispozícii 505 m2. Každé poschodie má k dispozícii samostatné toalety a kuchynku. Vykurovanie objektu je zabezpečené vlastnou plynovou kotolňou. V budove je zavedený prístup k internetu a k pevným telefónnym linkám. Do priestorného dvora ku garážam, je možný vjazd cez elektrickú bránu s diaľkovým ovládaním. Všetky garáže sú vykurované a 2 garáže sú k dispozícii s montážnou jamou. Pred budovou sa nachádza 10 bezplatných parkovacích miest a vo dvore je miesto pre ďalších 10 vozidiel.
- Využitie budovy je možné ako: sídlo firiem a úradov, obchodné zastúpenia, jazykové školy, kozmetické štúdia, autoškoly, servis techniky, ordinácie pre lekárov, servisné služby, menšie skladové priestory, alebo len ako virtuálne sídlo spoločnosti (tz. prenájom korešpondenčnej adresy) bez potreby fyzicky si prenajať kanceláriu a bez ďalších nákladov na energie a služby.
- Cena prenájmu administr.priestorov je 8,5 euro/m2/mesiac, vrátane energií a služieb.
- Cena prenájmu garáží ako skladovacích priestorov je 4,4 euro/m2/mesiac, vrátane energií a služieb .
- Cena prenájmu virtuálneho sídla (virtuálnej kancelárie) je: 49 euro/m2/mesiac.

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Skalica