PRIESTORY NA PRENÁJOM, SÍDLISKO ŤAHANOVCE, KOŠICE I.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY, s.r.o. Vám ponúka na prenájom priestory o celkovej výmere 200m2. Väčšia miestnosť má 120m2 a menšia 80m2. Priestor má samostatný vchod. V prípade prenájmu je možné úprava vnútorných priestorov podľa vlastných predstáv. Parkovanie je k dispozícii pre zásobovanie.
Priestor má vlastné merače elektriny, vody a kúrenia podľa m2. K dispozícii internet. Priestor sa prenajíma bez nábytku. K dispozícii 2xWC.
Priestory sú vhodné ako predajňa alebo sklad.

- cena nájmu je 3,-eur za m2/mesiac plus DPH plus energie, celková cena je 600,-eur plus DPH a energie.
- v dispozícii ihneď

V blízkosti veľmi dobrá občianska vybavenosť na sídlisku Ťahanovce.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s predajom, prenájmom, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach

Podobné realitné ponuky