PREDANÉ - Priestranná 7 izbová vila v Plaveckom Mikuláši

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na predaj priestrannú 7-izbovú vilu v dedine Plavecký Mikuláš. Zastavaná plocha je 199 m², celková rozloha je 909 m², rozloha pozemku je 710 m² a úžitková plocha je 232 m².
Predáva sa v nedokončenom stave, ako holodom. Je postavená z tehly, zateplená, sú osadené plastové okná a plastové vstupné dvere. Strecha je šikmá s betónovou škridlou.
Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, dve izby, kúpeľňa, samostatné WC, slnečná obývacia izba s kuchyňou a krbom. Zo vstupnej chodby vedie betónové schodisko na poschodie, kde sú dve priestranné izby, ktoré je možné predeliť priečkou, čím vzniknú 4 obytné miestnosti. Z každej je výstup na lodžiu. Lodžie sú orientované na severnú i južnú stranu. Oproti schodisku sa nachádza priestranná kúpeľňa.
V dome je nainštalovaná elektroinštalácia, vypínače a zásuvky. Rozvody vody a odpadov nie sú dokončené. K nehnuteľnosti sa predáva aj kompletná dokumentácia k stavbe, spotrebiče (zabalené), schody na povalu, vnútorné dvere so zárubňami a kuchyňa na mieru v hodnote 20 000€.
Na pozemok je privedený miestny vodovod. Miestna kanalizácia je v stave dokončenia zo strany obce.
V obci sa nachádza materská a základná škola, zdravotné stredisko, odvoz separovaného odpadu, hasičský zbor, COOP Jednota, reštaurácie, pošta, farský úrad. Krásne prostredie okolo obce umožňuje turistické túry po okolitých kopcoch, ide o výbornú hubársku oblasť.
Vzdialenosť obce od okresného mesta Malacky je 28 km a od BA je 50 km.

Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky

Predaj vily v STUPAVE
Predaj 599.000,- €
Predaj vily v STUPAVE

Predáme rodinný dom – vilu v Stupave na Novej Ulici. Vila je pre klienta, ktorý potrebuje veľký vnútorný priestor, pekné prostredie , výborné parkovanie, bazén , jazierko, altánok a pozemok K...

Vila 1138 m2 Stupava / Nová
Unikátna vila obklopená panenskou prírodou
Predaj Cena v RK
Unikátna vila obklopená panenskou prírodou

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj unikátnu lukratívnu vilu v pokojnej a tichej lokalite Stupavy na veľkorysom pozemku o výmere 3 200 m2.Táto moderná vila je synonymom...

Vila 3200 m2 Stupava / Lesná
Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom
Predaj Cena v RK
Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj luxusnú 5izbovú vilu s úžitkovou plochou 350 m2, nachádzajúcu sa na pozemku o veľkosti 1407 m2, neďaleko od Bratislavy v obci Stupava...

Vila 1407 m2 Stupava / Nová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj vily v STUPAVE 599.000,- € Vila 1138 m2 Stupava
Nová
predaj
Unikátna vila obklopená panenskou prírodou Cena v RK Vila 3200 m2 Stupava
Lesná
predaj
Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom Cena v RK Vila 1407 m2 Stupava
Nová
predaj