PRIESTRANNOSŤ & INŠPIRÁCIA: PRENÁJOM VÝNIMOČNÉHO TROJIZBOVÉHO BYTU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Prešovská
109 m²
6
2
3
áno
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
950,- € 250.00, +energie
Ponúknite vlastnú cenu

30553x zobrazená v zozname / 7983x zobrazená detailne / 157x zobrazená detailne tento mesiac

EDEN PARK: KVALITA JE PODSTATNEJŠIA AKO KVANTITA | EXKLUZÍVNY TROJIZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM & PARKING

**REZERVOVANÉ!**



Byt s celkovou rozlohou 109 m2, veľká loggia 7m2, prídavný skladový priestor priamo v byte, navyše pivnica a parkovacie miesta v podzemnej garáži v top lokalite pri jazere Štrkovec - toto všetko prináša elegantný byt nachádzajúci sa na druhom nadzemnom podlaží, ktorý svojou priestrannosťou ponúka nielen nadštandardné bývnie, ale aj každodenný zdroj inšpirácie pre kvalitnejší a pohodový život.

Tento prémiový byt je k dispozícií od 20.6.2023 za mesačnú cenu nájmu 950,-EUR + energie 250,-EUR +1050,-EUR 2x parkovacie státie v podzemnej garáži.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná chodba so samostatným skladovým priestorom
Chodba s roll-door skriňou

Kúpeľňa 1 s toaletou, sprchovým kútom a pračkou


Priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a výstupom na loggiu
Spálňa 1 so samostatným šatníkom a privátnou kúpeľňou

Kúpeľňa 2 s vaňou a toaletou


Spálňa 2 s roll-door skriňou a výstupom na loggiu
Loggia

VYBAVENIE BYTU:


Byt je orientovaný na tri svetové strany a je tvorený z kvalitných materiálov, ktoré dopĺňajú dvere v nadštandardnej výške a klimatizácia.
Prenajíma sa s kompletne zariadenou kuchynskou linkou s novými vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická rúra, sklo-keramická varná doska, chladnička s mrazničkou, kávovar a odsavač pár), nábytkom a zariadením (sedačka v tvare L, policová zostava a stolík pod TV, jedálensky stôl so stoličkami, manželská posteľ s roštami, nočné stolíky, jednolôžko s úložným priestorom a matracom, šatník s policovým systémom a roll-door skrine). Jedinečnosť tohto bytu podčiarkujú dve kúpeľne s toaletou, kde nájdete práčku, sprchový kút aj vaňu a priestranná loggia prístupná z dvoch samostatných izieb, ako aj vstupná chodba, ktorá je súčasťou bytu a ponúka samostatný skladový priestor s možnosťou využitia ako pridavný šatník, špajzu, či kumbál.

CENA:


Nadštandardný byt sa prenajíma za mesačnú cenu nájmu 950,-EUR + energie 250,-EUR + 100,-EUR 2x parkovacie státie v podzemnej garáži. Internet v cene najmu.

POPIS OBJEKTU:


Byt sa nachádza v modernom komplexe Eden Park z roku 2010, ktorý pozostáva z komerčnej pasáže s obchodnými prevádzkami na prízemí a podzemných parkovísk s parkovacími státiami.

Komplex má vstupnú loby s 24 hodinovou strážnou službou a kamerovým systémom, ktoré zaručujú bezpečnosť celého objektu.
Relax & oddych v centre rušného mesta ponúka nadštandardný a moderný komplex, pozostávajúci z 268 bytov, komerčnej pasáže s obchodnými prevádzkami na prízemí a dvomi podzemnými podlažiami s 355 parkovacími státiami.

Eden Park je polyfunkčný objekt s piatimi samostatne prístupnými blokmi, z čoho jeden blok tvorí hlavnú budovu tzv. “Eden” s panoramatickým výhľadom na celé mesto & jazero. Ďalšie štyri bloky tvoria bývanie vo vnútrobloku, tzv. “Park” v obklopení zelene s detským ihriskom.

POPIS LOKALITY:


Trojizbový byt je v tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera, na dosah biznis centier APOLLO, CBC, obchodných centier Vivo, Central, Nivy alebo Eurovea a len kúsok od centra s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat & MHD.

Obytný komplex je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí športoviská, park, nákupné centrá, jazero, školy, materské škôlky, športové štadióny, dostatok zelene.

OBHLIADKY:


Trojizbový byt je k dispozícii od 20. júna. Obhliadku si môžete rezervovať online priamo na našej stránke www.adridbooking.sk

PLATOBNÉ PODMIENKY A DOBA NÁJMU:


Doba nájmu pri tomto trojizbovom byte je minimálne 1 rok.
Prvé platby pri podpise nájomnej zmluvy sú štandardne následujúce: 1. nájom EUR 1.300,-) + Depozit (EUR 1.300,-) + Provízia pre realitnú spoločnosť ADRID REAL (EUR 650,-).

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spoločnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Prešovská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Prešovská v Bratislave - Ružinov v cene 950,- € je o 542 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 20 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 16 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-EP...

Pozícia realitnej ponuky

950,- €
Cena nehnuteľnosti 650,- € 3.000,- €
109 m²
Celková rozloha 57 m² 125 m²
109 m²
Úžitková plocha 57 m² 113 m²

Kontaktujte

Dipl.-Ing. Adriana Mátyásová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha109 m²
Úžitková plocha109 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusprenajaté
Odvoz odpaduáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-EP - E4 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny