Priestranný 2-izbový byt | novostavba | Trenčianske Teplice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Teplice
Ulica.: Nádražná
72.45 m²
5
4
2
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
209.070,- €
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 2410x zobrazená detailne / 311x zobrazená detailne tento mesiac

Bývajte na najlepšej adrese v Trenčianskych Tepliciach!

RADO Reality Vám exkuzívne ponúka na predaj nadštandardné bývanie vo svetoznámom kúpeľnom meste Trenčianske Teplice! Bytový dom Nádražná má 5 poschodí, na ktorých ponúka svojim budúcim majiteľom obchodné priestory, a bývanie v dvoj a trojizbových bytoch s výmerami od 58 do 100 m2.

Byt č. 302 sa nachádza na druhom nadzemnom podlaží, má výmeru 72,45 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, na pravej strane sa nachádza priestranná spálňa (17,4 m2), samostatné WC a kúpeľňa. Denná časť bytu je tvorená veľkým otvoreným priestorom (46,95 m2) spájajúcim kuchyňu s jedálňou a obývačkou. Výhodou tohto bytu je veľká loggia (13,8 m2) na ktorej si môžete vychutnať rannú kávu, či večerný pohár vína. Obrovským benefitom je nainštalovaná klimatizácia. K bytu prislúcha aj pivnica (2 m2) a možnosť dokúpenia parkovacieho miesta.

Byt sa predáva v prevedení holobyt - vnútorné omietky, 2x maľba, elektroinštalácie ukončené namontovanými zásuvkami a vypínačmi, vodoinštalačné rozvody, podlahové potery, podlahový vykurovací systém, osadená vnútorná aj vonkajšia klimatizačná jednotka, posuvné HS portály, bezpečnostné vchodové dvere, predpríprava pre inštaláciu video vrátnika a optickú sieť.

Monolitická novostavba je postavená z najkvalitnejších materiálov, zaručujúcich najvyšší štandard bývania. Vonkajšia fasáda je zateplená minerálnou vatou, sedlová strecha so škridlou dotvára svieži dizajn, kombinujúci tradičnú architektúru s modernými a nadčasovými prvkami, vďaka čomu stavba perfektne zapadá do okolitého prostredia. O teplo sa stará teplovodné podlahové vykurovanie napájané zo spoločnej plynovej kotolne. Samozrejmosťou je výťah a optická sieť. Kolaudácia a odovzdanie bytov je plánované v 12/2023.

Veľkou výhodou je, že projekt je realizovaný ako partnerský s bankou SLSP a.s., vďaka čomu je možnosť financovania hypotékou za zvýhodnených podmienok - rýchlosť vybavenia, nie je potrebný znalecký posudok, neplatíte poplatok za poskytnutie hypotéky a ďalšie benefity.

Ponuka je zaujímavá aj z investičného hľadiska, byty je možné prenajímať ako apartmány na dlhodobý ale aj krátkodobý prenájom. Ponúkame možnosť nájomného servisu - príprava a odovzdanie apartmánu hosťovi a následne jeho prebratie a upratanie.

Trenčianske Teplice nazývané aj Perla Karpát sú od nepamäti mestom liečivých prameňov, relaxu tela a pokoja mysle a zaraďujú sa k najznámejším kúpeľom v strednej Európe. Na tomto romantickom mieste nájdete krásnu prírodu, promenády a celoročný bohatý kultúrny program. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť. Krajské mesto Trenčín je vzdialené približne 13 km, diaľnica D1 10 km, letisko Bratislava 135 km.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Web: www.optimis.sk/projetky/bytovy-dom-nadrazna



Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčianských Tepliciach na ulici Nádražná

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Nádražná v Trenčianských Tepliciach v cene 209.070,- € je o 2.939 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčianských Tepliciach. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčianských Tepliciach.

Pozícia realitnej ponuky

209.070,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
86.25 m²
Celková rozloha 33 m² 98.6 m²
72.45 m²
Úžitková plocha 39 m² 83.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha86.25 m²
Úžitková plocha72.45 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb2
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1970 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.