PRIESTRANNÝ 3-IZB. BYT V ŠIRŠOM CENTRE MESTA KRUPINA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ZNÍŽENÁ CENA!!!
Ponúkame Vám na predaj priestranný 3 izbový byt v širšom centre Krupiny. Veľký byt s dvomi balkónmi a murovanou pivnicou, tiché a pokojné bývanie.


DISPOZIČNÉ RIEŠENIE NEHNUTELNOSTI
:
Byt sa nachádza na 2 poschodí bytové domu s výťahom, pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby s balkónom, z ktorej prechádzame do dvoch samostatných izieb, kde jedna z nich je taktiež s balkónom, kúpeľne a samostatným WC. K bytu prislúcha murovaná pivnica.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI :
• rozloha bytu je 62 m2, 2 poschodie
• náklady na bývanie vrátane všetkých energií sú 140€ mesačne
• plastové okná
• dva balkóny
• nová kuchynská linka
• výborná dispozícia – veľká izba, dva balkóny, pekná kuchyňa ktorá môže slúžiť ako kuchyňa s obývačkou po prebúraní priečky
• k bytu prislúcha murovaná pivnica
• bezproblémové parkovanie je veľkou výhodou hlavne vo večerných hodinách
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením)

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom prešiel rekonštrukciou ako je napríklad zateplenie, nové vchodové dvere, plastové okná, nová strecha so zateplením atď.

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:
Tento byt je výborný hlavne vďaka dobrej lokalite v pokojnej časti mesta, odkiaľ je to len pár minút pešou chôdzou do mesta. Veľká obývacia izba s balkónom a dve izby, kde tiež jedna má balkón. Kuchyňa je síce menšia, ale po prebúraní priečky do obývacej miestnosti získate veľký priestor a moderné prevedenie kuchyňa spojená s obývačkou. Byt má dobrú orientáciu, ktorá Vám zabezpečí dostatok slnka. V bytovke sú dobré susedské vzťahy a bezproblémové parkovanie ktoré oceníte hlavne večer. Byt je v pôvodnom stave, čo je výhodou. Viete si veľa vecí upraviť podľa vlastných predstáv a keďže je byt s výbornou dispozíciou viete si ho prerobiť naozaj moderne a funkčne. K bytu prislúcha aj pivnica. Určite odporúčam osobnú obhliadku!!!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI
, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. alebo tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom SGBT006KA volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 15 v Krupine (Malý rínok) pod zlatníkom.

Podobné realitné ponuky

Predaj, trojizbový byt Krupina, Majerský rad
Predaj 83.000,- €
Predaj, trojizbový byt Krupina, Majerský rad

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v zachovalom stave o rozlohe 74,54m2 na ulici Majerský rad v Krupine. Byt sa nachádza na druhom poschodí z piatich. K bytu prináleží...

3-izbový byt 75 m2 Krupina
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, trojizbový byt Krupina, Majerský rad 83.000,- € 3-izbový byt 75 m2 Krupina predaj