Priestranný 5 izbový mezonet v Zohore *3D OBHLIADKA*

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

DeveloX Reality ponúka na predaj zariadený 5-izbový mezonetový byt v Zohore. Výmera bytu je 129 m2 a nachádza sa na 3. poschodí. K bytu prislúcha balkón 9 m2, na ktorý sa dostanete priamo z obývacej miestnosti, pivnica 1,26 m2 a taktiež strešná terasa 40 m2, z ktorej je jedinečný výhľad na okolité prostredie a krásny západ slnka.

Dispozícia a vybavenie bytu:
Byt pozostáva na spodnom podlaží z predsiene, obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, z ktorej je prechod na balkón, samostatnej izby, spálne, kúpeľne a samostatnou toaletou. Vrchné podlažie pozostáva z predsiene, spálne, samostatnej izby, kúpeľne a veľkej strešnej terasy. Nad vrchnou predsieňou sa nachádza vstup do pochôdzneho podkrovia. V byte sa nachádzajú plastové okná, vlastný plynový kotol, v byte je spravená filtrácia vody.
Bytový dom má zriadené bytové spoločenstvo s vlastným správcom.

Lokalita:
Byt sa nachádza v bezprostrednej blízkosti od multifunkčného športového areálu (detské preliezky, futbalové, hokejbalové ihrisko, ľadová plocha, umelá tráva a korčuliarska dráha, tenisové kurty)
Zohor je obec s dobrou vybavenosťou: zdravotné stredisko, pošta, škola, škôlka, kostol, ihrisko, potraviny, pekáreň , autobusové zastávky, vlaková stanica.

Výhody:
Dobrá dostupnosť do Bratislavy a na diaľnicu D2. Rôzne vyžitie v športových aktivitách (cyklistika, strelecký areál Zohor, turistika, rybolov....)

Cena nehnuteľnosti je 169.900,- eur. K bytu prislúcha aj garážové státie, ktoré je možné odkúpiť v sume 8.000,- eur.

Naše služby:
Poskytujeme svojim klientom nadštandardné služby bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv a spracovania návrhu na vklad do katastra. Uhradíme za Vás tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Malacky

ELEGANCIA, DIZAJN & KVALITA: 5-IZBOVÝ BYT SO ZÁHRADOU PRE NÁROČNÝCH
Predaj Cena v RK
ELEGANCIA, DIZAJN & KVALITA: 5-IZBOVÝ BYT SO ZÁHRADOU PRE NÁROČNÝCH

RODINNÝ DOM ALEBO BYT? UŽ SA NEROZHODUJTE A MÔŽTE MAŤ OBOJE V JEDNOM: NOVÝ ZAČIATOK V DOKONALOM DOMOVE - PREDAJ 5-IZBOVEJ MODERNEJ A KVALITNEJ NOVOSTAVBY SO ZÁHRADOU V STUPAVE **...

5 a viac izbový byt 120.12 m2 Stupava