Priestranný 5-izbový rodinný dom so záhradou, Sokolovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Sokolovce
Ulica.: Piešťanská
128 m²
420 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
266.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

155369x zobrazená v zozname / 13644x zobrazená detailne / 265x zobrazená detailne tento mesiac

178584 - Len 5,5km od kúpeľného mesta Piešťany na okraji obce Sokolovce, v novej obytnej zóne medzi Považským Inovcom a jazerom Sĺňava, ponúkame na predaj rodinné domy na pozemku o rozlohe cca 420-480m2m2. Domy sú 5-izbové - 128 m2, vyrobené z drevených stenových a stropných sendvičových panelov, ekologicky a zdravotne nezávadných s výbornými tepelno-izolačnými a zvukovými vlastnosťami. Veľmi nízke náklady na energie(cca 65,-€/mesiac). Predávajú sa v prevedení štandard v cene za 266.900,-€. Domy majú vonkajšie elektrické žalúzie, komplet urobené podlahy, kúpeľne, sanitu, kuchyňa na mieru aj so spotrebičmi v hodnote 8000,-EUR.

Rodinné domy sú napojené na všetky IS, sú oplotené, majú po dve parkovacie miesta a chodníky, ktoré sú vyhotovené zo zámkovej dlažby. Súčasťou obytnej zóny bude aj detské ihrisko. Príjazdová cesta je betónová a celá obytná zóna je vybavená verejným pouličným osvetlením, bude tu zavedený optický kábel pre rýchly internet a káblová TV.

V obci je veľmi dobrá občianska vybavenosť (škôlka, škola, potraviny, pizzeria, pošta, lekár, stavebniny...), v blízkosti sa nachádza cyklochodník okolo jazera Sĺňava, možnosť využitia areálu vodných športov vo vedľajšej obci Ratnovce. V okolí možnosť aj rybárčenia, turistiky, poľovačiek, hubárčenia.

Viac info pri osobnom stretnutí pri obhliadke.



Maklér odporúča!

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia - Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Ďalších viac ako 500 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Sokolovciach na ulici Piešťanská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Piešťanská v Sokolovciach v cene 266.900,- € je o 53.386 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Sokolovciach. Rozloha je o 16 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Sokolovciach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Sokolovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903641.., uveďte číslo ponuky ZR-17...

Pozícia realitnej ponuky

266.900,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 1.350.000,- €
420 m²
Rozloha pozemku 100 m² 7357 m²
128 m²
Úžitková plocha 42 m² 488 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku420 m²
Úžitková plocha128 m²
Vlastníctvoosobné
Statuszrušené
Energetický certifikátA
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-178584 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.