Priestranný dom na pokojnom mieste Mýto Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Mýto pod Ďumbierom
Ulica.: Mýto pod Ďumbierom
330 m²
694 m²
2
6
áno
pôvodný
verejný vodovod
nie
predaj - Chata
480.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

85381x zobrazená v zozname / 7396x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

Dom sa nachádza v podtatranskej dedinke Mýto pod Ďumbierom, známej tiež ako obľúbené lyžiarske stredisko. Je situovaný na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 694 m2, vzdialenom od hlavnej cesty.

Trojpodlažná stavba o zastavanej ploche 112 m2 bola postavená v roku 2000. Je vykurovaná elektrickým ústredným kúrením, napojená na verejný vodovod a odpad je zvedený do žumpy.

Na prízemí sa nachádza izba s krbom, garáž, technická miestnosť, pivnica a práčovňa s toaletou. Na poschodí prístupnom po vnútornom schodisku, alebo samostatným vchodom je vstupná chodba, hala s posedením, priestranná obývacia izba s teplovzdušným krbom spojená s kuchyňou, jedálenský kút, samostatná izba a kúpeľňa s toaletou. V podkroví je chodba, tri priestranné izby s balkónmi a kúpeľňa s toaletou.

Stavba je vedená ako rodinný dom, je priamo napojená na verejnú komunikáciu. Je vhodná na trvalé bývanie, na rekreáciu, či na prebudovanie viacerých samostatných bytových jednotiek určených na krátkodobý prenájom. Na upravenom oplotenom pozemku pri dome je posedenie s pieckou na grilovanie, pečenie a varenie.

Približne jeden kilometer od domu je spomínané lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, sedačkovou lanovkou a bike parkom (kopeczabavy.sk). V blízkom okolí je zvieracia farma s jazdou na koňoch a ďalšie lyžiarske strediská na Táľoch a Chopku (tale.sk a jasna.sk), taktiež 18 jamkové majstrovské a obojstranne hrateľné 9 jamkové golfové ihrisko aj wellness hotel s vodným svetom (hotelbystra.sk). Na všetky lyžiarske strediská v zime premáva skibus, ktorý má zástavku len pár minút pešo od domu (horehronie.sk).

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Mýte pod Ďumbierom

Inzerovaný chatu v Mýte pod Ďumbierom v cene 480.000,- € je o 354.319 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Mýte pod Ďumbierom. Rozloha je o 166 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Mýte pod Ďumbierom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 chát v Mýte pod Ďumbierom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-08...

Pozícia realitnej ponuky

480.000,- €
Cena nehnuteľnosti 42.000,- € 1.650.000,- €
694 m²
Rozloha pozemku 120 m² 3100 m²
112 m²
Zastavaná plocha 50 m² 195 m²
694 m²
Celková rozloha 75 m² 3100 m²
330 m²
Úžitková plocha 50 m² 800 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku694 m²
Zastavaná plocha112 m²
Celková rozloha694 m²
Úžitková plocha330 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Krbáno
Bezbariérový prístup nie
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-085 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.