Priestranný rodinný dom | Považská Bystrica - Šebešťanová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
255 m²
1427 m²
2
4
áno
studňa
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
249.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

57321x zobrazená v zozname / 4918x zobrazená detailne / 322x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj čarovný rodinný dom s vlastným wellness na priestrannom pozemku v blízkosti Považskej Bystrice! Dvojposchodový 4-izbový rodinný dom na pozemku s veľkosťou 1427 m2 sa nachádza v kľudnej mestskej časti Šebešťanová, vzdialenej 6 km od centra mesta.

Dom bol postavený v roku 2007, zastavaná plocha je 95 m2 má 2 podlažia je čiastočne podpivničený 65 m2. K domu je navyše pripojená garáž s rozlohou 30 m2. Dom je napojený na kanalizáciu, elektrinu, voda je riešená z vlastnej studne. O teplo sa stará Hypokaustova pec, ktorá ako srdce domu vnáša teplo do všetkých miestností. Navyše je využívaná aj na ohrev teplej vody. V pivnici nájdeme aj druhý krb, ktorý je rovnako zapojený do vykurovacieho systému. Celý systém viete ovládať prostredníctvom digitálneho infopanelu. Ďalšou technickou vychytávkou je protipožiarny systém nachádzajúci sa v celom dome. Vo všetkých izbách domu máme drevenú podlahu, v chodbe a kúpeľni dlažbu.

Dispozične je dom veľmi dobre riešený - po vstupe sa ocitnete na priestrannej chodbe. Vľavo sa nachádza denná časť domu - obývačka s východom na terasu, efektne prepojená s jedálňou a vstavanou kuchyňou na mieru. Dominantou tohto priestoru je nádherný Hypokaustový krb. V pravej časti spodného podlažia sa nachádza samostatné WC, vchod do pivnice a miestnosť (20 m2) v súčasnosti slúžiaca na podnikateľské účely. Táto miestnosť má aj samostatný vstup z vonku v prednej časti domu a preto je ako stvorená na predajňu či kanceláriu. Na prvom poschodí nájdete kúpeľňu, 2 spálne s balkónom, priestranný šatník a veľkú detskú izbu s ďalším balkónom. Vaše deti určite ocenia priestor "na útek zo sveta dospelých" vytvorený pod stropom tejto izby.

Rodičov naopak určite zaujme priestor v pivnici. Nájdete tu Vašu oázu pokoja, miesto, kde uniknete z každodenného stresu a zrelaxujete telo i ducha. Čaká Vás krásna "klubovňa" zariadená v tradičnom slovenskom štýle a ďalej aj súkromný wellness. Nachádza sa tu totiž bazén so slanou vodou a s protiprúdom! Razom sa tak aj počas studených zimných dní ocitnete na dovolenke. Ak sa Vám žiada ešte viac tepla, doprajte si ozajstnú fínsku saunu, ktorá tu už na Vás čaká. Dispozíciu si môžete pozrieť aj prostredníctvom 3D obhliadky: my.matterport.com/show/?m=kikfYWEQs2H

Pozemok na ktorom je dom postavený je priestranný - predná časť sa dá využiť na parkovanie, garáž, či rozšírenie okrasnej záhradky. V zadnej časti pozemku nájdete terasu, trávnik, kôlničku a dostatok miesta na pestovanie domácej zeleniny, bazén a aj trampolínu. Na jeseň Vás určite poteší chutné rodiace hrozno. Čerešničkou na torte je okrasné jazierko nachádzajúce sa sa v zadnej časti.

Mestská časť Šebešťanová je ľahko dostupná do mesta P.Bystrica, nájdete tu materskú školu, potraviny a športoviská. Milovníkov prírody určite poteší blízkosť lesa a možnosti pešej a cykloturistiky. Ponuka je vhodná pre rodinne založených klientov, ktorí hľadajú bývanie v pokojnej časti mesta v rodinnom dome s priestranným pozemkom.


Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Považskej Bystrici

Inzerovaný rodinný dom v Považskej Bystrici v cene 249.900,- € je o 188.690 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Považskej Bystrici. Rozloha je o 79 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Považskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Považskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

249.900,- €
Cena nehnuteľnosti 60.000,- € 463.500,- €
1427 m²
Rozloha pozemku 262 m² 1593 m²
95 m²
Zastavaná plocha 70 m² 133.93 m²
255 m²
Úžitková plocha 1 m² 350 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1427 m²
Zastavaná plocha95 m²
Úžitková plocha255 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Bazéninteriérový
Krbáno
Energetický certifikátnie
Oknáplastové
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1698 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny