PREDANÉ - PRIESTRANNÝ RODINNÝ DOM V KĽUDNEJ ČASTI KOŠÍC – BARCA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MF group Vám ponúka na predaj novostavbu tehlového rodinného domu, ktorý sa nachádza v kľudnej lokalite mestskej časti Košice – Barca. Dom s úžitkovou plochou 307m2 bol postavený v roku 2007. RD je kompletne zateplený. Na pozemku o výmere 417m2 sú všetky inžinierske siete ako aj kanalizácia. Na pozemku rodinného domu sa nachádza aj vlastná studňa.

Na prízemí rodinného domu sa nachádza obývacia izba s krbovou pieckou a východom na terasu, dve spálne – z toho jedna spálňa disponuje vlastnou kúpeľňou s toaletou,ďalej sa na prízemí nachádza kuchyňa, špajza, kúpeľňa spojená s toaletou a technická miestnosť. Na poschodí rodinného domu je priestor na vytvorenie dvoch priestranných izieb a kúpeľne, ktoré je nutné dokončiť. Poschodie taktiež disponuje balkónom orientovaným na ulicu. Parkovanie je možné priamo na pozemku pod vybudovaným prístreškom alebo pred rodinným domom.

Výhodou tohto rodinného domu je možnosť využiť priestor aj na podnikateľské účely alebo sídlo firmy.

V danej lokalite je dobrá občianska vybavenosť a vynikajúce dopravné spojenie do centra mesta ako aj do iných častí mesta. Približne 120 metrov od rodinného domu sa nachádza aj zastávka MHD.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF group vrátane kompletného právneho či hypotekárneho servisu a katastrálnych poplatkov.

Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie potrieb klienta spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Barca

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj