PRÍJEMNÝ 3 IZBOVÝ BYT, REKONŠTRUKCIA, KLIMATIZÁCIA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
84.5 m²
12
8
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
199.000,- € HÚ, dohoda na cene, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

61878x zobrazená v zozname / 3190x zobrazená detailne / 223x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte priestranný byt v kompletne zrekonštruovanom dome s ľahkou dostupnosťou do centra mesta? Tak si nenechajte ujsť túto ponuku. Ponúkame Vám 3 izbový byt o výmere 84,50 m2 v slušnom vchode s dobrými susedmi a nízkymi mesačnými nákladmi. Nachádza sa na 8/12 poschodí na tichom mieste v Petržalke na Jasovskej ulici.

Bytový dom bol kompletne zrekonštruovaný a kvalitne zateplený, v rámci rekonštrukcie boli menené stúpačky, kanalizácia, elektro-rozvody, výťahy, zrekonštruované spoločné priestory a inštalovaný kamerový systém.

Byt je vkusne zrekonštruovaný. Všetky izby sú nepriechodné. V kuchyni je nová kuchynská linka s granitovým drezom a so vstavanými spotrebičmi, plastové okná so žaluziami, plávajúce podlahy, nová kúpeľňa, v dvoch izbách je klimatizácia. Loggia v obývacej izbe je vydláždená a vybavená vonkajšími roletami. V byte je satelitné pripojenie a optický internet. Satelit je umiestnený na streche bytového domu s možnosťou pripojenia na ľubovoľných poskytovateľov satelitnej televízie. Byt je starostlivo udržiavaný.
Orientácia bytu je do dvoch strán - na východ a západ.

Bytový dom je monitorovaný kamerovým systémom. V suterénnych priestoroch domu je zriadená miestnosť pre uskladnenie bicyklov, skútrov a sezónnych pneumatík, ktorá je taktiež monitorovaná.

Energetický certifikát ,,A" !



BYTOVÝ DOM:
- zateplený minerálnou vlnou
- zrekonštruovaný interiér domu
- kamerový systém
- domová kotolňa, solárne kolektory
- kompletná výmena stúpacích rozvodov
- výmena spoločnej kanalizácie
- energetický certifikát: ,, A"
- dobrí susedia

ZÁKLADNÉ ÚDAJE K BYTU:


* 3 izbový byt
* samostatné izby
* celková výmera: 84,50 m2
* loggia: 4,50 m2
* 8/12. poschodí
* nízke mesačné náklady
* parkovanie bez problémov v okolí bytového domu

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR - Realitná kancelária.

LOKALITA A OKOLIE BYTOVÉHO DOMU:


Okolie domu poskytuje veľmi dobrú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú obchody, reštaurácie, školy, škôlky, umelecká škola, detské ihriská, zdravotné stredisko, nemocnica, pošta, lekáreň, zastávky MHD. Táto lokalita je miestom oddychu, relaxu, športu a tiež miestom pre pokojné vyrastanie vašich detí aj vašich štvornohých miláčikov. Je tu všetko, čo si môžete priať. Pešou chôdzou ste za pár minút na petržalskej hrádzi aj pri jazere Draždiak - s možnosťou kúpania, k dispozícii sú vodné bicykle, kajaky, športové ihriská, reštaurácie, bufety, služby, prechádzku si užijete aj popri Chorvátskom ramene, bicyklom na Jarovské rameno a kúsok ďalej Zemník. MHD zastávka je kúsok od domu a za pár minút ste v centre mesta, veľmi dobré je aj napojenie na diaľničný obchvat. V pláne mesta je ďalší rozvoj tejto lokality pokračovaním električkovej trasy.

CENA: 199.000,-EUR - HÚ, dohoda na cene



V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Bezplatne je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

ID: 8181290

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka

Inzerovaný 3 izbový byt v Bratislave - Petržalka v cene 199.000,- € je o 60.105 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 12 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

199.000,- €
Cena nehnuteľnosti 90.000,- € 555.000,- €
84.5 m²
Celková rozloha 23 m² 152.48 m²
84.5 m²
Úžitková plocha 23 m² 134.33 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha84.5 m²
Úžitková plocha84.5 m²
Poschodie8
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8181290 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny