Príjemný trojizbový rekreačný dom na trvalé bývanie – Bratislava Ružin

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

TUreality ponúka 10 ročnú novostavbu - murovaný dvojpodlažný rekreačný dom s tromi izbami . Dom je postavený z pórobetónu a nachádza sa na 3,7 árovom rovinatom, štvorcovom pozemku. Strešná krytina je kvalitná betónová. Pozemok je v uzavretej udržiavanej rekreačnej oblasti s prístupom autom na pozemok cez automatickú otváravú bránu. Dom má malú pivnicu a hospodársku stavbu na náradie a bicykle, ako aj príjemný drevený altánok s kuchynkou na príjemné sezónne grilovanie , pečenie a posedenie. Záhradka je udržiavaná – ideálna na relax aj na dopestovanie si zeleniny.
Dom má priestrannú predsieň so vstavanými skriňami a technickou miestnosťou, kde je elektrický kotol a elektrický zásobník na ohrev teplej úžitkovej vody. Je tu tiež priestranný obývací priestor s uzavretým krbom na tuhé palivo, ako doplňujúce kúrenie, a tiež je tu priestranný kuchynský kút so všetkými štandardnými spotrebičmi, s výhľadom do záhrady. Do podkrovia vedú pohodlné schody. No poschodí sú 2 priestranné spálne so vstavanou skriňou a veľká kúpeľňa s vaňou, sprchou, umývadlom a toaletou.
Dom je napojený na vlastnú studňu, na záhrade je čistička odpadových vôd a v dome rozvod elektrickej energie.
Uzavretá komunita rodinných domov poskytuje príjemné a bezpečné bývanie pre mladé rodiny aj starších kutilov v tesnej blízkosti k jazerám Zlaté piesky . V areáli je aj súkromná materská škôlka. Blízke okolie má výbornú občiansku vybavenosť, viaceré obchodné centrá aj rýchly prístup na diaľnicu.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca. Ak Vás naša ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Podobné realitné ponuky

Útulný dvojpodlažný 4 izbový dom na Trnávke - Mokráň Záhon
Predaj 345.000,- €
Útulný dvojpodlažný 4 izbový dom na Trnávke - Mokráň Záhon

Ponúkame na predaj veľmi pekný 4 izbový domček stojaci v mestskej časti Ružinov - Trnávka v časti Mokráň Záhon so samostatným vstupom cez posuvnú elektrickú bránu v blízkosti nákupného centra...

Chata 69 m2 Bratislava - Ružinov / Mokráň záhon
PREDAJ ZÁHRADNÉHO DOMČEKA / CHATKA / V RUŽINOVE
Predaj 1,- €
PREDAJ ZÁHRADNÉHO DOMČEKA / CHATKA / V RUŽINOVE

Licencovaná RK ORIN REAL ponúka na predaj rekreačný domček / chatka / s pozemkom o celkovej výmere 438 m2 v BA II-RužinovZastavaná plocha-20 m2TECHNICKÉ ÚDAJE :-postavený - ocelová konštrukcia s...

Chata 20 m2 Bratislava - Ružinov / Na piesku
Predaj 1,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Útulný dvojpodlažný 4 izbový dom na Trnávke - Mokráň Záhon 345.000,- € Chata 69 m2 Bratislava - Ružinov
Mokráň záhon
predaj
PREDAJ ZÁHRADNÉHO DOMČEKA / CHATKA / V RUŽINOVE 1,- € Chata 20 m2 Bratislava - Ružinov
Na piesku
predaj