TOP PONUKA predaj nových admin. priestorov v Rači

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

TOP PONUKA

Predaj administratívnych priestorov v novostavbe v priamom srdci RAČE. Ide o trojpodlažnú novostavbu vo výbornej lokalite, ktorej výstavba už začala a predpokladaný termín kolaudácie je naplánovaný na tretí kvartál 2018.

VÝHODY
- POLOHA BUDOVY je v samotnom srdci mestskej časti RAČA
- MOŽNOSŤ ÚPRAVY jednotlivých priestorov podľa požiadaviek / v tomto štádiu a do dokončenia hrubej stavby/
- PARKOVANIE je situované vo vnútri administratívnej budovy suchou nohou dnu a takisto von

LOKALITA
Administratívna budova profituje zo svojej polohy a to práve preto, že sa nachádza v samotnom srdci centra mestskej časti Rača. Nachádza sa v blízkosti Malých Karpát a viníc. Na dosah sú vzdelávacie inštitúcie. Reštaurácie, nákupné centrum, banky, športoviská s výborným napojením na mestskú dopravu, blízkosť električkovej trate, mestskej autobusovej dopravy aj vlakové spojenie.

POPIS BUDOVY
Budova pozostáva z dvoch podzemných a troch nadzemných podlaží, pričom v podzemných podlažiach sú situované garážové státia, pivničné kobky/ sklady a technické miestnosti. Z podzemných podlaží vedie schodisko a výťah do nadzemných podlaží.
1. NP OBCHODNÉ PRIESTORY 446.51 m2
2. NP ADMINISTRATÍVA 424,48 m2
3. NP ADMINISTRATÍVA 389,16 m2

V prvom nadzemnom podlaží sú umiestnené obchodné priestory s príslušenstvom / tech. miestnosť, sklad, kuchynka, toalety.
V druhom a treťom nadzemnom podlaží je plánovaná administratíva s kompletným zázemím / serverovňa, sklad, kuchynka, toalety a podobne. K druhému a tretiemu podlažiu prislúchajú aj terasy.


Pôdorysy jednotlivých podlaží sú podľa návrhu architektov, ale budova je konštruovaná tak, že v prípade záujmu klienta sa dá s rozložením jednotlivých priestorov pracovať podľa toho, čo umožňuje technické riešenie najmä z ohľadom na nosné konštrukcie a prípojky / voda, odpady, elektrika a pod.

Pôdorysy a video vizualizácia, a ceny na vyžiadanie

Kontakt: Alexander Zachariáš tel:

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Bratislava - Rača