Predané-Na predaj rodinný dom Solivar, Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
170 m²
766 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
Cena v RK možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

16130x zobrazená v zozname / 15893x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom s garážou v tichej časti sídl. Solivar, Prešov. Dom je v pôvodnom, a teda 35 ročnom stave, nachádza sa na rovinatom pozemku o výmere 766m2 v starej zastavanej časti Solivar. Zastavaná plocha 130m2, úžitková plocha 170m2. Dom je podpivničený a napojený na všetky IS, je v slepej uličke, čím je mimo hlavnej cesty a ruchu. Skladba domu: 1.PP - pivnica, kotolňa, sklad, spodná kuchyňa a komora. 1.NP: zádverie, chodba,kuchyňa, komora, kúpeľňa s WC, 3-krát izba. 2.NP: 1-krát izba s teraskou, nedokončená kúpeľňa, voľná plocha - čaká na prerobenie, povala. Poschodie - urobené rozvody vody, kanál, elektrina. Vykurovanie v dome polovica na gamatky, ostatná časť radiátory. Na pozemku sa nachádza aj samostatná garáž. V dobrej dostupnosti sú obchodné centrá aj menšie obchody, školy, škôlky, pošta, lekári. Na sídlisku sa nachádza aj obľúbená oddychová zóna-Plaza Beach Resort. Dom Cena nehnuteľnosti 118.000,-eur. Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou a výstavbou rodinného domu....V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Prešove

Rozloha je o 100 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907190.., uveďte číslo ponuky ZR-PO...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku766 m²
Zastavaná plocha130 m²
Celková rozloha170 m²
Úžitková plocha170 m²
Poschodieneuvedené
Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-POTH-254 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny