POZOR !!! VOĽNÉ UŽ LEN 3 AMBULANCIE.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

Na Nemocničnej ulici č.39 v Humennom je pripravená na prenájom novostavba dvojpodlažného, privátneho zdravotnického zariadenia, ktoré je určené pre akékoľvek ambulancie,  rehabilitačné zariadenie, alebo  diagnostické centrum.

Budova je situovaná na dobre viditeľnom mieste v susedstve súkromnej, špecializovanej nemocnice v odbore otorinoloryngológia, ako aj ďalších oddelení spadajúcich do siete Svet zdravia. Hlavný vstup je situovaný od hlavnej jednosmernej cesty, čo značne uľahčuje orientáciu  pre starších pacientov.

Budova je murovaná - tehlová. Okná plastové s izolačným dvojsklom, dvere dyhované s obložkovými zárubňami. Podlahy v spoločných priestoroch a na schodisku sú keramické v ambulanciách laminátové, plávajúce. Veľkou výhodou je vlastná, plynová kotolňa, čo značne znižuje poplatky za teplo.

Dispozičné riešenie je praktické a účelné - rozdelené na lekáreň,ktorá je v prevádzke, denný stacionár a ambulancie.

Cena nájmu je vecou korektnej dohody.

Pre ďalšie informácie, ako aj dohodnutie času obhliadky ma kontaktujte prosím telefonický t.č.  v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 16.00 hod., emailom: osobne v kancelárií na ulici 26.novembra 1 v Humennom (druhé poschodie).

Sme profesionálna realitná kancelária s najväčším počtom predajov v našom regióne. V spolupráci s našími kolegami z odboru  právnickeho, ekonomického a finančného sme pripravení riešiť všetky vaše otázky týkajúce sa nového bývania, a predaja, alebo prenájmu vašej nehnuteľnosti. Zbavte sa neistoty, rizika a množstva vybavovačiek a preneste ich na našich profesionálov, ktorí sú pripravení v tomto náročnom procese vás v plnej miere zastúpiť.

 

 

 

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Humenné

Obchodný priestor v centre Humenného na prenájom
Prenájom 400,- €/mes.
Obchodný priestor v centre Humenného na prenájom

Ponúkame Vám na prenájom obchodný priestor, ideálne umiestnený priamo v centre mesta Humenné, v tesnej blízkosti nádherného kaštieľa, ktorý je súčasťou parku Mieru.- tento priestor sa nachádza v podchode...

Obchodné priestory 0 m2 Humenné
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Obchodný priestor v centre Humenného na prenájom 400,- €/mes. Obchodné priestory 0 m2 Humenné prenájom