PROJEKT NOVÁ DEDINKA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj byty v novom projekte v priamom centre Novej Dedinky. Ide o byty v prevedení štandard a prvých 20. zákazníkov získava kuchynskú linku ZADARMO.
Ceny bytov sa pohybujú v rozpätí od 51.403,- do 116.077,- EUR. K cene bytu je potrebné si pripočítať cenu za vonkajšie parkovacie státie.
Cena parkovacieho státia je 1.000,- EUR vrátane DPH.
O PROJEKTE
V NOVOM CENTRE Nová Dedinka staviame 5-poschodovú polyfunkčnú budovu. Bytová jednotka sa nachádza v centre obce s pestrou občianskou vybavenosťou. Na prízemí budovy sú k dispozícii obchodné priestory a byty s vlastným pozemkom. Ďalšie 4 poschodia tvoria byty s terasou (5. poschodie byty s priestrannou terasou). Budova je postavená výlučne z kvalitných materiálov a dôraz kladieme aj na praktické využitie priestorov. Pozrite si ponuku bytov a presvedčte sa sami.
Žite moderne v tichej odľahlej lokalite, a predsa iba na skok od hlavného mesta a diaľnice.
Začiatok výstavby jeseň 2017 – predpokladaný dátum kolaudácie jeseň 2018.
Byty sú uvedené do finálneho stavu s prémiovým vybavením. Dokonca,
prvých 20. zákazníkov získava kuchynskú linku ZADARMO. Viac sa dočítate v sekcii Ponuka bytov.
Budova sa nachádza v obci Nová Dedinka. Obec je v blízkosti hlavného mesta, ale predsa si zachovala svoj dedinský ráz. Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. Moderný život v tichej odľahlej obci na skok od hlavného mesta a diaľnice.

Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Senec