Prom Real ponúka na prenájom dizajnový, nadčasový, veľkometrážny byt

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Byt na Cintorínskej ul., Šamorín

Prom Real ponúka na prenájom nádherný, dizajnový, nadčasový, veľkometrážny 2-izbový byt v mimoriadne vkusnej novostavbe. Byt sa s výmerou 83 m2 vr. balkóna, zariadený v štýle vintage s glamour prvkami, nachádza na 1. poschodí Cintorínskej ul., len 100 krokov od centra Šamorína, v jeho najlepšej časti s naprosto bezkonkurenčnou občianskou vybavenosťou. Jedinečná ponuka sa nachádza v jedinečnom projekte, ktorý pamätá na minulosť a rešpektuje súčasnosť. Architektúra polyfunkčného objektu pripomína tradíciu stavieb starého Šamorína, prevedeného v modernom šate.

Úplne nový a čerstvo dokončený byt doposiaľ nik neobýval, všetko je úplne nové a čisté, pripravené pre prvého nájomníka. Čo sa samotnej budovy týka, vysokú kvalitu života zabezpečuje moderný projekt postavený v tej najvyššej triede. Steny sú z 38 cm tehly zateplené 10 cm polystyrénom, navyše medzi jednotlivými stenami je akustická tehla 25 cm. Nový projekt vyrástol v r. 2022 iba 100 krokov od pešej zóny s výborným napojením na mestské komunikácie i cyklotrasy. Komfort bývania zaručujú kvalitné a odolné 6-komorové okná s trojsklom, na južnej strane dokonca vybavené sunglass fóliou. Vchodové dvere sú nielen 3-bodové bezpečnostné, ale aj protipožiarne. Kúrenie je elektrické podlahové s inteligentným diaľkovým ovládaním (telefón/iPod), v každej izbe je termostat s možnosťou samostatného nastavenia. V byte je optický kábel pre internet/TV. Suterén okrem najväčšieho podzemného parkoviska v Šamoríne ponúka aj pivničný priestor na odkladanie bicyklov a kočíkov. Vo vnútrobloku je vkusná parková úprava s oddychovou zónou. Polyfunkčná budova navyše ponúka v prízemných priestoroch viacero obchodných priestorov na služby a obchody, ktoré rovnako zvýšia komfort pre všetkých obyvateľov moderného komplexu – nová Tatrabanka, pekáreň či potraviny, ktoré možno navštíviť doslova v papučiach.

Byt má rozlohu 77 m2 a disponuje priestranným balkónom (6 m2), ktorý ponúka krásne výhľady na juh mesta. Je kompletne zariadený novým, štýlovým a kvalitným nábytkom. Kuchyňa je vybavená novou kuchynskou linkou na mieru, citlivo doplnená mosadznými vintage prvkami, vr. elektrickej rúry a sklokeramickej varnej dosky. Výborne dispozične riešený byt má obývačku spojenú s kuchyňou a jedálenským kútom (ostrovom); 1 veľkú nepriechodnú spálňu (takmer 20 m2), ktorú možno spojiť s pracovňou s výhľadom na zeleň vo vnútrobloku; 1 samostatný šatník; 1 veľkú, krásnu kúpeľňu s vaňou a toaletou, v ktorej dominuje precízne ukladaný taliansky obklad a mramor. V byte je položená nadčasová, dubová, parketová vinylová podlaha v štýle rybej kosti. Použité boli luxusné, prémiové švédske svietidlá zn. Markslöjd. V obývačke je k dispozícii i elektrický krb, ktorý zapínate jediným stlačením tlačidla na diaľkovom ovládaní. Bytový dom má prekrásny a udržiavaný vnútroblok a hneď pri dome je paleta obľúbených reštaurácií či kaviarní. Ide skutočne o vysoko kvalitné bývanie v lokalite, ktorá sa vďaka novému obchvatu a napojeniu na rýchlostné cesty stala výborne a rýchlo dostupná do Bratislavy (napr. na Nivy trvá cesta presne 18 minút), no aj na ostatné smery.

Šamorín je mesto na južnom Slovensku ležiace v okr. D. Streda v Trnavskom kraji, kúsoček od Bratislavy, D. Stredy či Senca. V severozápadnej časti nájdete obľúbený lesopark Pomlé vychýrený svojimi letnými akciami. Lokalita poskytuje komfort prímestského bývania a zároveň atmosféru moderného vidieka. Je to ideálne miesto pre nadštandardný a pritom kľudný rodinný / pracovný život v tesnej blízkosti Bratislavy, ako by ste bývali v jednej z jej častí. Má výborné napojenie na cestnú infraštruktúru s viacerými spojnicami (nielen) smerom na hlavné mesto. Vybudovanie nového obchvatu výrazne zrýchlilo a zjednodušilo dopravné napojenie do Bratislavy, ale aj do iných miest. Nachádzajú sa tu rozšírené možnosti pre oddych a všetka občianska vybavenosť, sú tu supermarkety, pošty, zdravotné strediská, benzínové pumpy, škôlky, školy, kostoly, reštaurácie či kaviarne. Samostatnou kapitolou je olympijský športový komplex s akvaparkom X-BIONIC Sphere, nachádzajúci sa len pár desiatok sekúnd od bytu autom.

Cena prenájmu je 680,- EUR + réžia 110,- EUR, t. j. 790,- EUR spolu. Pri podpise zmluvy sa platí mes. nájomné dopredu, provízia vo výške mes. nájmu a vr. depozit vo výške nájmu. Ponuku sa určite oplatí vidieť.

Dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Kontakt: Ivan Kormúth

Podobné realitné ponuky

Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede
Prenájom 550,- €/mes.
Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede

Andrea&Partners Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt v meste Dunajská Streda na sídlisku Nová Ves.BYT: sa nachádza na 7 poschodí, má výmeru 52m2, disponuje jednou samostatnou spálňou, plne...

2-izbový byt 52 m2 Dunajská Streda
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede 550,- €/mes. 2-izbový byt 52 m2 Dunajská Streda prenájom