Prosperujúca potravinárska výroba a obchod v Handlovej

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ste ambiciózny? Hľadáte šancu pre splnenie Vášho sna o úspešnom podnikaní? Tak ste na správnej adrese.
Prezentujeme Vám dlhodobo (viac než 20 rokov) prosperujúcu rodinnú firmu, ktorá sa zaoberá výrobou a distribúciou potravín múčnej a lahôdkárskej výroby, cez vlastné predajné miesta, ako aj na objednávky širokej spotrebiteľskej verejnosti. Prioritou sú dodávky do obchodnej siete, závodné a verejné stravovanie a catering.
Máme záujem o kontinuálny predaj tak, aby neboli narušené dobré odberateľsko-dodávateľské vzťahy.

Zastavaná časť komplexne zrekonštruovanej, technologicky zmodernizovanej a zateplenej budovy je 437 m2. K nej príslúcha 242 m2 parkovacích plôch a 146 m2 nádvoria.
Prevádzka pozostáva z funkčnej kuchyne so skladmi a príslušenstvom, ktorá je prevádzkovaná denne 20 hodín, zo samoobslužnej jedálne a bufetu s prevádzkou 8 hodín. Súčasťou ponuky je i garáž s dodávkovým vozidlom Mercedes, ako aj komplexné zariadenia, technológie a všetky zásoby materiálov a surovín.
Prevádzka si za dobu svojej existencie vybudovala medzi odberateľmi a stravníkmi vynikajúce meno. Trvale dosahuje výborné ekonomické parametre. Kapacitne je spôsobilá ďalšieho rastu. Nie je zaťažená žiadnymi dlhmi. Predaj sa realizuje predovšetkým s ohľadom na vek spolumajiteľov.
Objekt má samostatné vykurovanie a ohrev vody cez plynovú kotolňu zmodernizovanú pred 3 rokmi. Je napojený na všetky inžinierske siete a verejnú kanalizáciu.

Kontakt na tel. č.:

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Prievidza