RD na Bývanie/Podnikanie, atraktívna lokalita Košická Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne pre Vás, novinka s videonahrávkou.

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom vhodný na BÝVANIE AJ PODNIKANIE v atraktívnej lokalite Košická Nová Ves – Herlianska ulica.

Rodinný dom je v pôvodnom, pravidelne udržiavanom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, respektíve možnosť využitia zadnej časti pozemku na dobudovanie polyfunkčného obytného domu.


Celková výmera pozemku je 1529 m2 z toho rodinný dom má zastavanú plochu 154 m2. Pozemok je rovinatý a slnečný, napojený na miestny vodovod, kanalizáciu, taktiež vlastnú žumpu.

Dispozícia domu je nasledovná: veľká predsieň, 3 nepriechodné priestranné izby, chodba, kúpeľňa, špajza, kuchyňa a WC. V zadnej časti domu so samostatným vstupom sa nachádza technická miestnosť. Na pozemku sa nachádza murovaná garáž so súpisným číslom a humno. Dvor pozemku má pevný betónový povrch.

Zadná časť pozemku je vhodná na pestovanie, respektíve oddych, darí sa ovocným stromom ako čerešňa, marhuľa, slivka, skoré jablká, orech.
Veľká záhrada vo výmere 1138 m2 je oddelená od prednej časti na bývanie hliníkovým plotom.

Výborná občianska vybavenosť, dobrí susedia, rýchly prístup do mesta sú výhodou tohto miesta z hľadiska bývania, následnej investície na prenájom alebo podnikania.

Najbližšie pri rodinnom dome oproti cez cestu je reštaurácia, zastávka autobusu, ďalej pošta, potraviny Klas a buduje sa predajňa Lidl.

Vrelo odporúčame obhliadku nehnuteľnosti. Presvedčte sa sami.

Podobné realitné ponuky

Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves
Predaj 395.000,- €
Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves

- starší rodinný dom- veľký pozemok 1182 m2- výborná lokalita- všetky IS- rýchla dostupnosť do centra mesta- plna občianska vybavenosť- kúpov voľnýTOP Real Košice ponúka na predaj starší rodinný dom...

Rodinný dom 161 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves / Ortvaňová
BÝVAJTE V NOVOM! Ideálny rodinný dom v KRÁSNOM PROSTREDÍ- Geder
Predaj 133.900,- €
BÝVAJTE V NOVOM! Ideálny rodinný dom v KRÁSNOM PROSTREDÍ- Geder

B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom v štádiu, kedy je ešte možná zmena dispozície podľa vlastných predstáv a vkusu. V inzeráte sú priložené aj foto vizualizácie, ktorá je v...

Rodinný dom 96 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves 395.000,- € Rodinný dom 161 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves
Ortvaňová
predaj
BÝVAJTE V NOVOM! Ideálny rodinný dom v KRÁSNOM PROSTREDÍ- Geder 133.900,- € Rodinný dom 96 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves predaj