RD v malebnom prostredí Starého Hrozenkova s 1787 m2 pozemkom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Pasúce sa srnky, stojac ticho, na trávniku pred lesom. A vy stojíte so šálkou čerstvo pripravenej kávy, opierajúc sa o kuchynskú linku a sledujúc ich spoza rozkvitnuté muškáty v okne. Takto nejak môže vyzerať nejedno ráno, ak sa rozhodnete práve pre tento dom! RADO Reality ponúka na predaj exkluzívny rodinný dom v malebnom prostredí Starého Hrozenkova, len 23 minút autom od Trenčína.

Rodinný dom obklopený prírodou Bielych Karpát stojí na pozemku o výmere 1787 m2 v katastrálnom území Uherského Brodu. Parkovanie je zabezpečené priamo vo dvore, kde sa dostanete cez elektrickú bránu na diaľkové ovládanie. Pozemok je síce veľký, avšak polievaním trávnika nemusíte tráviť príliš veľa času. O závlahu v oddychovej časti pozemku sa vám postará automatické zavlažovanie, o kosenie zas robotická kosačka. A aby bolo zavlažovanie naozaj čo najkomfortnejšie, rozvod vody na pozemku je robený aj formou vodných zástrčiek. O spotrebu vody pri zavlažovaní, či sprchovaní nemusíte mať strach. 51 metrov hlboká studňa je napojená na bohatú zásobáreň podzemnej vysokokvalitnej pitnej vody, chránenú bridlicovým podložím, s výtlakom vody neuveriteľných 1,8 litra za sekundu. V úžitkovej časti pozemku nájdete niekoľko stromov sliviek, jabloní či orechov. Okrem samotného domu, kúpou získate aj na mieru stavaný záhradný domček so zavedenou elektrikou a vybavený veľkou kosačkou, krovinorezom, vapkou Karcher s mnohými funkciami, fukárom na lístie s vysávačom, záhradným náradím, alebo aj takú vychytávku, akou je elektrický fúrik.

Dvojpodlažný rodinný dom pozostáva zo 4 izieb, čitárne s knižnicou, veľkej špajze, technickej miestnosti a dvoch terás. Čo sa týka dispozície, odporúčame pozrieť si virtuálnu 3D prehliadku. Raz vidieť je lepšie ako 1000x čítať. Virtuálnu prehliadku nájdete tu: https://my.matterport.com/show/?m=3ipxBZFLobQ
Zaujímavosťou je najmä terasa na prízemí, vybavená záhradným nábytkom so slnečníkom a veľkým grilom zn. Char-Broil. Okrem samotného plynového grilu, zaujme najmä preskleným zastrešením z 12mm pochôdzneho skla. Terasa na poschodí zas ponúka neopísateľné výhľady na scenériu Karpatských vrchov. O teplo v dome sa stará plynový kotol IMMERGAS spolu s termoregulačným systémom značky Siemens. Samozrejmosťou je aj krb s prieduchmi do všetkých miestností, tiež napojený na termoregulačný systém, vďaka čomu si zachováte stabilný teplotný komfort v dome. Dom sa predáva zariadený.

Odkaz na 3D prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=3ipxBZFLobQ

Kontakt na makléra:
Mgr. Klaudia Cárachová
tel.:
e-mail:

Radovan Pavlík, MBA
tel.:
e-mail:

Podobné realitné ponuky