REAL: PREMIÉRA 2-IZBOVÉHO BYTU V PÔVODNOM STAVE - TOP LOKALITA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Tranovského
48.78 m²
4
1
2
nie
pôvodný
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
147.600,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

11011x zobrazená v zozname / 7462x zobrazená detailne / 262x zobrazená detailne tento mesiac

P R E D A N É !!

NA PREDAJ VÝNIMOČNÝ DVOJIZBOVÝ BYT V OČARUJÚCOM PROSTREDÍ PRÍRODY.

BUĎTE REŽISÉROM VLASTNÉHO FILMU A POPUSŤTE UZDU SVOJEJ FANTÁZII. PRETVORTE SI TENTO BYT NA VYSNÍVANÝ DOMOV A ODŠTARTUJTE SVOJU NOVÚ ETAPU.

Charizmatický byt s výmerou 48,78 m2 sa nachádza na 1./4 poschodí zatepleného panelového domu zo 70. rokov v Dúbravke, v krásnom prostredí Malých Karpát a zároveň kúsok od centra mesta.

Pôvodný stav bytu otvára možnosti kompletnej rekonštrukcie. Prinášame ponuku tohto jedinečného bytu, pri ktorom sa nemusíte prispôsobovať už vytvorenému štandardu, ale sami si môžte zrealizovať svoje predstavy o dokonalom bývaní. Nadchne Vás okolie, príroda, ticho a unikátnosť lokality.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná hala / predsieň (6,32 m2)
Samostatná kuchyňa (6,73 m2)

Priechodná obývacia izba (16,73 m2)


Spálňa (13,10 m2)
Kúpeľňa (2,38 m2)

Samostatná toaleta (0,95 m2)



Okná vo všetkých miestnostiach sú orientované na západnú svetovú stranu a výhľad z každého z nich dodáva bytu výnimočnú atmosféru.
Navyše, keďže sa bytový dom nachádza doslova, na skok od chránenej krajinnej oblasti, výhľad nebude zmenený ani uplynutím času.

CENA BYTU, MESAČNÉ NÁKLADY A PRÍSLUŠENSTVO:


K bytu prislúcha presvetlená pivničná kobka (2,38 m2), ktorá sa nachádza na prízemí bytového domu a vďaka svojej dispozícií poskytuje dostatok priestoru.

Mesačné náklady tvoria platby správcovi (SBD), elektrina a plyn v celkovej výške ca.EUR 150,-/mes.

Predajná cena tohto dvojizbového bytu jeEUR 147.600,-.

OBJEKT A SUSEDSTVO:


Tento dvojizbový byt sa nachádza v panelovom dome zo 70. rokov. Objekt je zateplený a v uplynulých rokoch boli taktiež vymenené stúpačky.
Je obkolesený zeleňou, lesom a okolie ponúka možnosti príjemných prechádzok, ako aj susedského posedenia na lavičkách pod stromami.

Vstup do budovy je možný cez dva vchody, a keďže ide o štvorpodlažný bytový dom s troma bytmi na poschodí, zloženie obyvateľstva tvorí blízka komunita ľudí, čo okrem iných výhod prináša aj bezpečie. Verejné parkovanie je dostupné priamo pred bytovým domom.

LOKALITA:


Nehnuteľnosť je obklopená časťou Malých Karpát – Devínske Karpaty v pešej vzdialenosti od Devínskej Kobyli, čo dodáva miestu čarovnú príchuť prírody a ticha, a to len kúsok od centra mesta s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat & MHD.

Bytový dom je v pešej vzdialenosti od základnej školy, potravín, autobusovej a električkovej zastávky a možností športových, či turistických aktivít.
Obchodné centrá a centrum mesta je veľmi ľahko dostupné autom, prípadne verejnou dopravou.

PROFIL BYTU A POTENCIÁL:


Byt je skrytým pokladom, ktorý ocenia najmä milovníci prírody preferujúci bývanie v hlavnom meste. V prípade, že hľadáte byt so všetkými výhodami bývania v blízkosti centra Bratislavy, a zároveň vyhľadávate ticho a krásu prostredia vo svojom súkromí, je tento byt ideálny práve pre VÁS.
Ďalšou nezanedbateľnou výhodou je pôvodný stav nehnuteľnosti, čo otvára bránu fantázií a pre realizáciu rekonštrukcie podľa svojich vlastných predstáv.

Byt je však okrem ideálneho domova, aj výbornou investíciou. Pri aktuálnom dopyte po nehnuteľnostiach a rastúcich cenách, prináša možnosť zhodnotenia Vašich finančných prostriedkov, ako aj možnosť mesačného pasívneho príjmu prostrednictvom prenájmu, po ktorom sa neustále v hlavnom meste dopyt zvyšuje.

OBHLIADKY:


Obhliadk
y si môžete dohodnúť telefonicky alebo e-mailom. Radi taktiež zodpovieme Vaše prípadné otázky ohľadom nehnuteľnosti, možnostiach financovania, či právneho servisu. Rezervujte si obhliadku ONLINE na:
www.adridbooking.sk


© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spoločnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka na ulici Tranovského

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Tranovského v Bratislave - Dúbravka v cene 147.600,- € je o 17.312 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 dvojizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-67...

Pozícia realitnej ponuky

147.600,- €
Cena nehnuteľnosti 138.500,- € 298.447,- €
48.78 m²
Celková rozloha 40 m² 124.4 m²
48.78 m²
Úžitková plocha 40 m² 62 m²

Kontaktujte

Dipl.-Ing. Adriana Mátyásová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha48.78 m²
Úžitková plocha48.78 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb2
Stavpôvodný
Statuspredané
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-679683 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny