REAL PRENÁJOM - CITYPARK RUŽINOV (C16):ELEGANCIA & ŠARM NA DOSAH

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Jarabinková
71.87 m²
23
16
3
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
800,- € Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1x zobrazená v zozname / 13744x zobrazená detailne / 153x zobrazená detailne tento mesiac

"Tajomstvom úspechu je vedieť niečo, čo iní nevedia." - Aristotle Onassis

Byt 71,87 m2 + 8,28 m2 loggiaEUR 800,-/Mesiac +EUR 200,- Energie inkl. Parkovacie státie v podzemnej garáži & Pivnica

Elegantná dizajnová trojizbová novostavba, o výmere 80,15 m2, s loggiou s panoramatickým výhľadom na Bratislavu sa nachádza na 16/23 poschodí v novom komplexe CityPark Ružinov v najobľúbenejšej lokalite Bratislavy priamo v srdci business centier Apollo & CBC.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná chodba so vstavanou skriňou
Kúpeľňa s vaňou, umývadlom, práčkou & toaletou

Samostatná toaleta s umývadlom pre návštevy


Priesranná presvetlená obývacia izba spojená s kuchyňou
Príjemná spálňa s výstupom na loggiu a samostatným šatníkom oddeleným posuvnými roll-door dverami
Izba s výstupom na loggiu využiteľná ako detská izbu, hosťovská izbu, prípadne pracovňa

Trojizbový byt je kompletne zariadený novým & moderným nábytkom, a tiež kvalitnými spotrebičmi.

CENA:


Nadštandardný byt sa prenajíma za cenuEUR 800,-/Mesiac +EUR 200,- Energie inkl. parkovacie státie v podzemnej garáži a pivnica.

VYBAVENIE BYTU:


Byt je z nadštandardných materiálov, má laminatové podlahy a dlažbu, hliníkové okná, kompletne zariadenú kuchynskú linku so spotrebičmi (umývačka riadu, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou), nábytkom a zariadením (sedacia súprava, konferenčný stolík, televízor, jedálensky stôl so stoličkami, manželská posteľ, nočné stolíky, vstavané skrine) & bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere.

Exkluzívny byt disponuje parkovacím státím v podzemnej garáži & ponúka veľkolepý relax v širšom centre mesta s jedinečnou dostupnosťou k všetkým dôležitým bodom vedúcim k príjemnemu a pohodovému bývaniu.

POPIS PROJEKTU:


Moderná a elegantná novostavba CityPark Ružinov pozostáva z troch blokov (veží) a jej posledná etapa bola dokončená v roku 2019.
Výnimočná ponuka bytov v unikátnom projekte v Ružinove spája najnáročnejsie požiadavky na bývanie v blízkosti centra a zároveň v obklopení zelene.

Vďaka výbornej lokalite, toto takzvané najzelenšie miesto Ružinova svojim budúcim rezidentom ponúka neobmedzené možnosti trávenia voľného času a relaxu. V priamej dostupnosti Vášho nového domova nájdete nákupné centrá Eurovea, Central, či Retro a "na skok" sa dostanete na diaľničný obchvat, autobusovú stanicu, zastávku MHD, či odprevadíte deti do školy.
Pohodlie a kvalitu bývania dopĺňa obchodná zóna na prízemí každej veže, ktorá poskytuje obchody a služby uľahčujúce každonenný život rezidentov.

Tieto majestátne veže Bratislavy týčiace sa medzi ulicami Plynárenská a Jarabinková ponúkajú 432 bytov, 117 apartmánov, loftov a ateliérov, 16 obchodných priestorov a 783 parkovacích miest.

Byty sú postavené z kvalitných materiálov a prinášajú nadštandardné bývanie pre všetkých obyvateľov.

OBHLIADKY:


Trojizbový byt je k dispozícii ihneď. Konkrétnejšie informácie ohľadne obhliadok si môžete dohodnúť s nami cez telefón alebo mailom.

PLATOBNÉ PODMIENKY A DOBA NÁJMU:


Doba nájmu pri tomto trojizbovom byte je minimálne 1 rok (podľa dohody).
Prvé platby pri podpise nájomnej zmluvy sú štandardne následujúce: 1. nájom za mesiac (EUR 1000,-) + Depozit (EUR 1000,-) + Provízia pre realitnú spoločnosť ADRID REAL (EUR 1200,-).

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spoločnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Jarabinková

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Jarabinková v Bratislave - Ružinov v cene 800,- € je o 151 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 18 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 16 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-C1...

Pozícia realitnej ponuky

800,- €
Cena nehnuteľnosti 650,- € 3.000,- €
80.15 m²
Celková rozloha 57 m² 125 m²
71.87 m²
Úžitková plocha 57 m² 113 m²

Kontaktujte

Martina Miklenčičová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha80.15 m²
Úžitková plocha71.87 m²
Poschodie16
Počet poschodí23
Počet izieb3
Statusprenajaté
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-C16 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny