REAL PRENÁJOM: PRIESTRANNÝ & PRAKTICKÝ 3, 5-IZBOVÝ BYT V RUŽINOVE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Rovníková
79 m²
6
1
3.5
nie
áno
prenájom - 4-izbový byt
456,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7146x zobrazená v zozname / 6468x zobrazená detailne / 130x zobrazená detailne tento mesiac

** PRENAJATÉ **

PRENÁJOM PRIESTRANNÉHO A PRAKTICKÉHO BYTU NA VÝBORNEJ ADRESE V RUŽINOVE

Štvorizbový byt o výmere 79 m2 so zasklenou loggiou sa nachádza na 1./6. poschodí zatepleného bytového dobu v obľúbenej lokalite Bratislava - Ružinov. Praktická nehnuteľnosť, ktorá ponúka dostatok priestoru pre viacčlennú rodinu a taktiež vhodná pre zdieľané bývanie.
V porovnaní s podobnými nehnuteľnosťami je prenajímaná za bezkonkurenčnú cenuEUR 700,-/mesiac, vrátane energií a internetu.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná chodba s roll-door skriňou
Priechodná obývacia izba zariadená nábytkom a sedacou súpravou

Spálňa 1


Veľká zariadená spálňa 2 s výstupom na loggiu
Zariadená kuchyňa vrátane spotrebičov
Spálňa 3 vhodná na využitie detskej / hosťovskej izby, či kancelárie

Samostatná toaleta


Kúpeľňa s vaňou a umývadlom

VYBAVENIE BYTU:


Tento priestranný byt je čiastočne zariadený nábytkom (kuchynská linka, jedálenský stôl a stoličky, sedacia súprava, konferenčný stôl, 1x posteľ, skrine, pracovný stôl) a spotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, pračka) & je pripravený na okamžité bývanie. V byte je laminátová podlaha a dlažba a plastové okná dopĺňajú žalúzie. Byt disponuje zasklenou loggiou, ktorá láka k posedeniu aj v chladnejších mesiacoch a ponúka príjemný výhľad do zeleného parku.

CENA:


Štvorizbový byt sa prenajíma za cenu 700,-EUR/mesiac, vrátane energií a internetu.

DOSTUPNOSŤ A OBHLIADKY:


Byt je dostupný okamžite a obhliadky si môžete dohodnúť telefonicky, e-mailom, či prostredníctvom WhatsApp.

POPIS LOKALITY:


Bytový dom sa nachádza v obľúbenej lokalite Bratislava - Ružinov, na dosah biznis centier APOLLO, CBC, obchodných centier Retro, Central, Nivy alebo Eurovea, reštaurácií, kaviarní a len kúsok od centra mesta s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat & MHD.

Bytový dom je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí športoviská, park, nákupné centrá, školy, materské škôlky, športové štadióny, dostatok zelene.

PLATOBNÉ PODMIENKY A DOBA NÁJMU:


Doba nájmu pri tomto štvorizbovom byte je minimálne 1 rok (podľa dohody).
Prvé platby pri podpise nájomnej zmluvy sú štandardne nasledujúce: 1. nájom za mesiac (EUR 700,-) + Depozit (EUR 700,-) + Provízia pre realitnú spoločnosť ADRID REAL (EUR 500,-).

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spolocnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 4-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Rovníková

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Rovníková v Bratislave - Ružinov v cene 456,- € je o 372 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 39 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Kontaktujte

Martina Miklenčičová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha79 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Počet izieb3.5
Vlastníctvoosobné
Statusprenajaté
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--343 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny