Rekreačná chata v katastri obce Veľký Folkmar

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predaj murovanej rekreačnej chaty v katastrálnom území Veľký Folkmar, okres Gelnica. Nehnuteľnosť má 3 poschodia a nachádza sa na pozemku o výmere 200 m2.
V uvedenej lokalite sú len 3 rekreačné chaty, čo ponúka ideálne prostredie pre oddych od mestského ruchu len 28 km od Košíc.


Dispozícia: 1. Poschodie ponúka priestrannú spoločenskú miestnosť, kúpeľňu a menšiu miestnosť- komoru. Na 2. poschodí sa nachádza kuchyňa s kuchynskou linkou, menší šatník a obývacia miestnosť s krbom a kachľovou pecou. Z izby je východ na terasu s výhľadom do lesa. Najvyššie poschodie je celé tvorené jednou obývacou izbou a podkrovným odkladacím priestorom.

Prostredie: Lokalita v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza sa vyznačuje kľudom, súkromím a čistým ovzduším lesného prostredia. Chatu ocenia všetci, ktorí hľadajú pokoj a relax blízko Košíc. Chata s pozemkom sú v osobnom vlastníctve. Pozemok má výmeru 200m2, no reálna možnosť využitia okolitého prostredia je takmer neobmedzená čo budúcemu majiteľovi ponúka realizáciu formou hubárčenia, prechádzok, turistiky.

Prístup je po udržiavanej lesnej ceste, cca 1.8km od hlavnej cesty.

Cena za túto nehnuteľnosť je 49.000 € vrátane sprostredkovateľskej provízie. Zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľností a kompletný právny servis.

V prípade záujmu a pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č.: – Bc. Dávid Čelovský - certifikovaný realitný maklér NARKS

Podobné realitné ponuky

Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Predaj Cena v RK
Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Túžite po relaxe na samote v lone prírody? Tak toto je ponuka určená pre vás. Ponúkame na predaj chalupu v osobnom vlastníctve na pomedzí katastra Gelnica a Žakaroviec, ktorej história...

Chata 62 m2 Žakarovce