Rekreačné zariadenie Výtoky

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výtoky–rekreačné zariadenie Moravany nad Váhom
Ponúkame Vám na predaj rekreačné zariadenie v malebnej prírode Považského Inovca, ktorý sa nachádza len 10 km od kúpeľného mesta Piešťany.
Samotné rekreačné zariadenie poskytuje priamo vo svojom areáli ubytovacie kapacity v rozsahu cca 200 osôb v turistickom štandarde a ubytovanie v 6-miestnych chatkách a 6 až 8-lôžkových bungalovoch. Celý areál je bezpečne oplotený a osvetlený.
Rekreačné zariadenie pozostáva :
> hlavná podpivničená budova (po kompletnej rekonštrukcii : zateplená, nové plastové okná, generálka strechy) : v suteréne sa nachádza technická miestnosť s kotlami, na prízemí je samostatný 2. izb. byt s vlastnou kúpeľňou a s WC, spoločenská miestnosť s barom, veľká jedáleň s kompletne vybavenou kuchyňou so skladovacími priestormi, sklady, na poschodí je osem 3 - lôžkových izieb na ubytovanie so spoločnými sprchami a WC na chodbe.
> sociálna samostatná budova - kompletne zrekonštruované dámske a pánske toalety s umyvárkami a sprchami slúžiace hlavne v lete pre ubytovaných na chatkách
> spoločenská budova
> chatky 20 ks, letná jedáleň, letná herňa, priestory pre zdravotníkov, bazén, sauna.
Rekreačné zariadenie je vhodné pre aktivity ako sú : školy v prírode, detské letné tábory, zimné sústredenia a spoločenské akcie ako sú svadby, rodinné oslavy, firemné posedenia a pod.
Ubytovanie v lete je s kapacitou 256 lôžok ( 20 chatiek po 6 lôžok, ubytovňa: 4 vchody po 28 lôžok, hlavná chata: osem 3-lôžkových izieb).
Ubytovanie v zime s kapacitou 24-29lôžok ( hlavná chata: osem 3-lôžkových izieb, prístelky: do piatich izieb po jednej prístelke).

Malebné prostredie poskytuje všestranné možnosti aktívneho oddychu :
ŠPORT - futbalové, volejbalové, nohejbalové a basketbalové ihrisko, 25m plavecký bazén - do 22°C vyhrievaný slnečnými kolektormi, cykloturistické chodníky, ping-pong, stolný futbal, biliard, gulečník.
ZÁBAVA - prírodný amfiteáter, vhodný na prehliadku letnej záujmovo-umeleckej činnosti, miestnosti na spoločenské večery, ohniská - bezpečnostne vybudované, vhodné na opekanie a príležitostné posedenie.
RELAX - Sauna je s kapacitou 12 miest s možnosťou výbehu von, Bar je s kapacitou pre 28 ľudí, Solárium.
Pre milovníkov turistiky sú vhodné pešie túry po okolí, výstup k zrúcaninám hradu Tematín, návšteva pútnického miesta ku kostolíku sv. Jurka, Jelenie Jamy, Marhát.
Príďte na nezáväznú obhliadku na cene sa dohodneme.
V cene máte kompletný právny servis.

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Piešťany

Predaj novostavba 3 3-izbové mezonety + balkón, Banka, v tesnej blízko
Predaj 145.000,- €
Predaj novostavba 3 3-izbové mezonety + balkón, Banka, v tesnej blízko

Ponúkame Vám na predaj 3 3-izbové mezonety s balkónom, novostavba, nachádzajúce sa v Banke, v tesnej blízkosti Piešťan. Byty o rozlohe 70m2, ktoré sa predávajú v stave holobyt, boli skolaudované...

Rekreačný apartmán 70 m2 Piešťany