KRÁSNY REKREAČNÝ 2-IZB DOM, 800 m2, SÚKROMNÁ LOKALITA, ŠORIAKOŠ, MOSTOVÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Mostová
Ulica.: Šoriakoš
64 m²
800 m²
1
2
nie
studňa
nie
230/400V
predaj - Chata - Novostavba
165.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

120871x zobrazená v zozname / 10234x zobrazená detailne / 297x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám exkluzívne predstavuje na predaj novostavbu priestranného 2-izbového rekreačného domu - bungalovu s obrovskou terasou vo vyhľadávanej rekreačnej oblasti. Rodinný dom sa nachádza v časti obce Mostová - Šoriakoš, v súkromnej lokalite, neďaleko mesta Galanta. Dom stojí na rovinatom a uzatvorenom pozemku v absolútne tichej oblasti plnej prírody.

TECHNICKÝ STAV:



Stavba je samostatne stojaci jednopodlažný objekt. Je postavená z tehál Porotherm a zateplená 10cm fasádnym polystyrénom. Strešná krytina je keramická škrydľa, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom. Podlahy v interiéry sú laminátové v kombinácií s keramickou dlažbou v kuchyni a kúpeľni. Na dome bolo v r. 2021 urobené kompletne nové kúrenie, radiátory, vykurovacie rozvody, osadený nový elektrokotol, TUV ohrev teplej vody ( zásobník 150 litrov ). Vykurovanie je riešené elektrokotlom - radiátormi, alternatívu poskytuje elegantný a vkusný krb, ktorý je dominantou obývačky. Kúrenie je vyregulované, na prízemí je inštalovaný termostat. V každej miestosti je nainštalovaný požiarny hlásič, ktorý je navyše napojený na alarm. V dome je nainštalovaná klimatizáčná jednotka. Obmurovaná terasa má 39m2 a je kompletne zastrešená strechou domu.

Na pozemku sa nachádza vlastná studňa s úplne novým čerpadlom s riadením. Vybudovaná bola i nová filtrácia a úprava vody, pre kvalitu a zároveň dezinfikovanie pre maximálne kvalitný konzumný účel.

DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI:



Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:

https://my.matterport.com/show/?m=Wez391uUhyG

Úžitková plocha nehnuteľnosti je 103 m2 s terasou. Podlahová plocha domu je 64m2.

Vstup do domu je situovaný priamo z terasy. Po vstupe do domu cez hlavné bezpečnostné vstupné dvere sa nachádzame v modernom otvorenom priestore priestrannej obývacej izby (38m2) prepojenej s kuchyňou.Kuchyňa je vybavená novou a modernou kuchynskou linkou v bielom lesklom prevedení na mieru s podsvietením, vybavená vstavanými spotrebičmi ( varná doska, rúra, digestor ). Obývačka je veľmi priestranná s miestom na väčšiu sedačku, konferečný stôl a TV zostavu. Romantickú a zároveň elegantnú úlohu plní krásny krb ako alternatíva kúrenia v chladných mesiacoch na tuhé palivo. Z hlavnej časti domu sa ďalej dostávame do kúpeľne (5,29m2), kde je umiestnený elektrokotol, sprchový kút, práčka, toaleta, umývadlo a zrkadlo. Úložný priestor poskytuje špajza (3,68m2) vedľa kuchyne s dostatkom miesta pre chladničku a regálový systém na uskladnenie potravín. Z obývačky sa nakoniec dostávame do spálne (10,5m2) s dostatkom miesta pre manželskú posteľ a šatník.

Z obývačky je východ na priestrannú terasu ( 39 m2 ), kde je dovedená i elektrická energia. Z terasy sa dostávame do skladového priestoru (6,14m2), z ktorého vedie výstup na povalu domu.Povala je čiastočne pochôdzna (v strede ).

POZEMOK:



Pozemok je rovinatý o výmere 800 m2. Na pozemku sa nachádza umelý trávnik okolo domu, zvyšných 400m2 prírodný povrch, veľká skalka, menšie jazierko, veľa zelene, ovocné a okrasné stromy. Za domom sa nachádzajú vydláždené parkovacie státia pre dve autá . Pozemok okolo domu je atraktívne upravený a prispôsobený na minimálne starosti s jeho prevádzkovaním. Pozemok je ohraničený murovaným plotom s elektrickou bránou, čo budúcemu majiteľovi poskytne pocit skutočného súkromia.

INŽINIERSKE SIETE:



RD je napojený na inžinierke siete – elektrická energia, vlastná studňa, žumpa, internet, satelit.

LOKALITA:



Rekreačný rodinný dom sa nachádza v časti obce Mostová s názvom Šoriakoš. Dom je situovaný v krásnej tichej oblasti, kde sa spája rieka Malý Dunaj a Čierny Brod. Do súkromnej oblasti domov majú prístup iba vlastníci pozemkov a nehnuteľností. Mostová Je vyhľadávaná rekreačná rybárska oblasť s množstvom možností vyžitia. Táto rekreačná oblasť je veľmi atraktívna najmä kvôli rybolovu,vodným športom, adrenalínovým športom ( Slovakia Ring), či cykloturistike,nakoľko sa buduje cyklotrasa, ktorá bude obec spájať s mestom Senec. V blízkosti sa nachádza MALKIA PARK so zvieratkami ako atrakciu pre deti i dospelých, Vodný Mlyn Tomášikovo z roku 1895 s výbornou reštauráciou, ktorý sa nachádza v krásnom prostredí brehu Malého Dunaja,kde si na dobrú kávu či večeru môžte pokojne doplávať i na člne. Túto Lokalitu nadšenci prírody skrátka milujú.

Známou atrakciou v oblasti je AQUAREA - areál športu a relaxu - prirodné kúpalisko s 80m hlbokou studenou vodou, vyhradenou plážou pre rybárov a potápačov s kurzami potápania.

​CENA:



Cena zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom vlastníctva nehnuteľnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Mostovej na ulici Šoriakoš

Inzerovaný chatu na ulici Šoriakoš v Mostovej v cene 165.000,- € je o 31.731 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Mostovej. Rozloha je o 20 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Mostovej.

Pozícia realitnej ponuky

165.000,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 165.000,- €
800 m²
Rozloha pozemku 611 m² 1712 m²
103 m²
Celková rozloha 103 m² 120 m²
64 m²
Úžitková plocha 1 m² 120 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Zastavaná plocha103.7 m²
Celková rozloha103 m²
Úžitková plocha64 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zPorotherm
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-683222 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny