Reprezentatívna budova (224m2), vhodná na sídlo firmy - Podzáhradná

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v SAMOSTATNEJ administratívnej budove s vlastným samostatným vchodom o rozlohe 224 m2 na dvoch podlažiach s TERASOU a BALKÓNOM v lokalite BA II. Podunajské Biskupice na ulici Podzáhradná.

CENA: 1500 Eur/mesiac nájomné + energie cca 340 Eur/mesiac + DPH, požadovaný depozit vo výške 2 nájmov

POPIS PRIESTORU:
Na prízemí sa nachádza recepcia s KUCHYNKOU, toalety so SPRCHOVACÍM kútom, veľká samostatná kancelária, zasadačka s východom na zadnú tienenú terasu. Na poschodí sa nachádzajú dve samostatné veľké kancelárie s východom na balkón, toalety, kuchynka. K priestoru sú k dispozícii PARKOVACIE státia podľa dohody.

STAV PRIESTORU:
Budova bola kolaudovaná v roku 2009, v roku 2010 bola nominovaná na STAVBU ROKA 2010. Má hliníkové okná, dlažby, dva kuchynské kúty, dolné priestory sú ZARIADENÉ nábytkom – kancelária, recepcia, zasadačka. Na poschodí sa nachádzajú nezariadené kancelárie. Plne vybavená kuchynka /umývačka riadu, chladnička/. V celej budove je KLIMATIZÁCIA, ALARM, vlastné kúrenie, INTERNET, veľa úložného priestoru.

Objekt je monitorovaný kamerovým systémom.

Objekt je vhodný pre komerčné účely / showroom/, vhodné pre firmy, ktoré uvítajú openspace, advokátske a právnické kancelárie, IT spoločnosti... Budova sa nachádza vo veľmi tichej lokalite.


LOKALITA:
Budova sa nachádza v tichej lokalite v slepej ulici v blízkosti kompletná občianska VYBAVENOSŤ, bezproblémové parkovanie, v blízkosti banky, pošta, autobusová zastávka, parkoviská, nákupné možnosti, autoservis.

Podobné realitné ponuky - Budova, Bratislava - Podunajské Biskupice