Investičná príležitosť kúpa objektu s prípadným developerstvom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predstavujeme Vám investičnú príležitosť s dvomi variantami predaja:
Varianta 1:
Kúpa existujúceho objektu penzionu, známeho dobrým menom, pre záujemcu, ktorý by chcel pokračovať v prevádzkovaní penzionu. V tom prípade je cena objektu spolu pozemkom tak ako je uvedene v popise a v danej rozlohe v cene 750 tis. EUR plus DPH.
Popis penzionu:
Ide o štýlový, kvalitne vybavený penzion, ktorý sa nachádza v tichej lokalite mesta Prievidza s jedinečným výhľadom na Bojnický zámok. V roku 2010 prešiel kompletnou rekonštrukciou.
Zaujímavosťou je krásna vonkajšia, rozlohou veľkorysá, prestrešená terasa, ktorá dotvára príjemnú atmosféru pri posedeniach v letných mesiacoch ale aj na jar a jeseň. Vonkajší areál tvoria spevnené parkovacie plochy, záhradný domček, udržiavaný trávnik s vysadenou zeleňou.
Budova pozostáva z troch nadzemných podlaží (NP):
- na 1NP sa nachádza vstupná hala s recepciou, reštaurácia, kuchyňa a príjemný salonik. Kuchyňa je kompletne zariadená a vybavená spotrebičmi.
- na 2NP a 3NP sa nachádza spolu 5 dvojposteľových izieb, 2 apartmány a 2 mezonetové apartmány. Každá miestnosť je kompletne zariadená, vybavená vlastnou kúpeľňou internetovým pripojením, káblovou televíziou a minibarom. Kapacita je 26 lôžok s možnosťou prísteliek v apartmánoch.
Príjemnú atmosféru dotvára štýlový zahraničný nábytok, vkusné, osobité dekorácie, mimoriadne riešenie interiéru.

Varianta 2 pre developerov:
Varianta 1 + možnosť dokúpenia pozemkov za areálom penzionu a celkovu rozlohu tak rozšíriť o 2236 m2. Na týchto pozemkoch sa nachádzajú tenisové kurty. Je možné zakúpiť pozemok pre developerské účely prípadne spolu s projektom. Celková cena 1 mil. EUR plus DPH.

Volajte na tel.

Podobné realitné ponuky - Developerské pozemky, Prievidza