Reprezentatívny kancelársky priestor, 39 m2, Piešťany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny kancelársky priestor na južnom okraji kúpeľného mesta Piešťany, vhodný aj na služby a obchod. Dispozične pozostáva z dvoch navzájom prepojených miestností v tvare písmena L, príslušenstvo tvorí hygienické zázemie a oddelená, plne vybavená kuchynka. Priestor má celkovú výmeru 39 m2. Je moderne zariadený a kompletne vybavený (2 kancelárske stoly, kreslá, konferenčný stolík s posedením, TV, chladnička, kávovar, kancelársky nábytok, cena zahŕňa všetko, vrátane PC). Zabezpečenie alarmovým systémom. Kúrenie podlahové, nízkonákladové, vlastné merače. Energetické náklady 100,-€. Firemné vlastníctvo, možnosť odpočtu DPH. Bez tiarch, k dispozícii ihneď.

Názor makléra: Výnimočne vhodné ako reprezentatívne sídlo firmy, ordinácia alebo kancelária pre účtovnícku či IT firmu, obchod alebo služby, ak nie je potrebné situovanie v centre mesta. Moderné, príjemné prevedenie interiéru, nespornou výhodou je kompletné zariadenie a vybavenie priestoru, zahrnuté už v cene, okamžite pripravené na užívanie. Možnosť odpočtu DPH.

Exkluzívna ponuka R1reality: Zavolajte nám a rezervujte svoj termín na obhliadku ešte dnes.

Potrebujete úver?
Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:
1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností
2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.
3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní
4. províziu realitnej kancelárie

Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany.
Radi Vám zorganizujeme obhliadku tejto jedinečnej nehnuteľnosti, zavolajte nám už dnes:

R1reality - cesta k Vášmu biznisu.

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Piešťany

Exkluzívna administratívna budova v centre, Piešťany
Predaj Cena v RK
Exkluzívna administratívna budova v centre, Piešťany

RADO Reality ponúka exkluzívnu viacúčelovú budovu v širšom centra kúpeľného miesta Piešťany. Objekt je momentálne plne obsadený dlhodobými nájomníkmi a generuje stabilný príjem z prenájmu. Budova je samostatne stojaci objekt...

Kancelárie 1304 m2 Piešťany / Radlinského
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Exkluzívna administratívna budova v centre, Piešťany Cena v RK Kancelárie 1304 m2 Piešťany
Radlinského
predaj