***Rezervácia ***PRENÁJOM - 1-izb. byt, Silvánska ul.–Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť BHS Reality z poverenia majiteľa ponúka exkluzívne na prenájom veľmi pekný, kompletne zrekonštruovaný 1 - izbový byt v Bratislave – Karlovej Vsi na Silvánskej ulici. Byt sa nachádza na 6./7. poschodí, zatepleného obytného domu, s výťahom. Celková plocha bytu je 31 m2 + plocha lodžie 6 m2. Byt je otočený na východnú stranu.

DISPOZÍCIA BYTU :
Z chodby oproti vchodovým dverám je vstup do obývacej izby, na chodbe po pravej strane je samostatné WC a kúpeľňa (sprchovací kút, práčka). Z obývacej izby sa vchádza do kuchyne aj na lodžiu. Aj z kuchyne je vstup na lodžiu.

ZARIADENIE BYTU :
Byt je kompletne zrekonštruovaný a kompletne vybavený zariadením – v kuchyni je vstavaná chladnička s mrazničkou, sklo-keramická varná doska, elektrická rúra, digestor, rýchlovarná kanvica, v obývacej miestnosti sú dve policové skrine, manželská posteľ, sedačka, regál, konferenčný stolík, jedálenský stôl so stoličkami, televízor. V kúpeľni je práčka a na chodbe vešiaková zostava. Byt má plastové okná s vnútornými žalúziami a sieťkami, podlaha plávajúca + dlažba, nové interiérové dvere, nová sanita, kuchynská linka, bezpečnostné vstupné dvere. Byt po rekonštrukcii nebol zatiaľ prenajímaný.

BYTOVÝ DOM :
Panelový, zateplený, vchod na DEK systém.

OKOLIE DOMU :
V dosahu 300 m je zastávka električiek, nákupné stredisko Centrum s kompletnou sieťou obchodov, pošta. V tesnej blízkosti sa nachádza les Devínskej Kobyly.
Byt poskytuje skvelé bývanie, je vhodný pre 1 – 2 osoby, bez domácich miláčikov.

CENA :
440,- €/mes. + energie 130,-€/mes., vrátane internetu a KTV.
Byt je voľný ihneď.

Informácie : tel.č.: , Bedejová.

©Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BHS Reality.

Podobné realitné ponuky