PREDANE!!!! 2, 5 Izbový byt na predaj, Bošany - okres Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Bošany
56 m²
7
7
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
59.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

106585x zobrazená v zozname / 13084x zobrazená detailne / 263x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj 2,5 izbový byt nachádzajúci sa v obci Bošany. Obec Bošany je vyhľadávaná hlavne čo sa týka bývania vzhľadom na blízke okresné mestá Partizánske a Topoľčany. Je to rozvíjajúca sa obec s výbornou dostupnou občianskou vybavenosťou. Bytový dom v ktorom sa nachádza predávaný byt je postavený vo výbornej lokalite blízko centra obce. V blízkosti sú potraviny Tesco, škola, škôlka, reštaurácie, obchody. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je čistý a udržiavaný s výťahom, stavba panel.

Predávaný byt má rozlohu 56 m2, je v osobnom vlastníctve prešiel čiastočnou rekonštrukciou. K bytu patrí pivnica, ale nemá balkón. Pozostáva so vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne so sprchovým kútom, kuchyne so sporákom, novou umývačkou riadu, 2 izieb a tak zvanej pol izby, ktorá sa využíva ako spálňa. Výhoda bytu je, že každá izba má svoj vlastný vstup s chodby. Byt je svetlý, priestranný. Jadro je murované, steny stierky, podlaha, dlažba plávajúca a linoleum. Okná plastové. vstupné dvere nové bezpečnostné, interiérové dvere drevené s drevenými zárubňami. Byt sa predáva čiastočne zariadený + dohoda aj so zariadením celého bytu.

Čo dodať na záver ?



Byt na kúpu odporúčam, Výhodná investícia do budúcnosti, výborná lokalita, byt v dobrom stave + výborné dispozičné riešenie.

Hľadáte priestranný byt, alebo tichú lokalitu s dobrým prístupným parkovaním ? Tak verím, že práve táto ponuka Vás isto osloví.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na e - mail:

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím k Vašej maximálnej spokojnosti .



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bošanoch

Inzerovaný 2 izbový byt v Bošanoch v cene 59.990,- € je o 19.107 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bošanoch. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bošanoch.

Pozícia realitnej ponuky

59.990,- €
Cena nehnuteľnosti 49.500,- € 103.000,- €
56 m²
Celková rozloha 45 m² 70 m²
56 m²
Úžitková plocha 45 m² 70 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha56 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-625124 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny