PREDANÉ ! 2 izbový byt na predaj, Partizánske - sídlisko Šípok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
45 m²
prízemie
2
čiastočne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
49.500,- € PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

132239x zobrazená v zozname / 18205x zobrazená detailne / 275x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 2 Izbový byt, ktorý sa nachádza v Partizánskom na Horskej ulici - sídlisko Šípok. Predávaný byt sa nachádza na prízemí v 7 poschodovom panelovom bytovom dome. Bytový dom je nezateplený. V tomto roku 2020 je plánované zateplovanie, oprava spoločných priestorov a dobudovanie balkónov ku každému bytu. Bytový dom ma výťah. Parkovanie je priamo pred bytovým domom. K bytu patrí pivnica.

Byt je v osobnom vlastníctve, predáva sa čiastočne zariadený a prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Rozloha bytu je 45 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby, kúpelne, dvoch izieb a kuchyne. V kúpeľni je sprchový kút, toaleta, umývadlo, práčka. Kuchyňa ma kuchynskú linku, sporák, chladničku a je prepojená s obývacou izbou. Okná sú plastové, steny stierky, podlaha plávajúca, PVC,vstupné dvere nové bezpečnostné.

Čo dodať na záver ?



Byt na kúpu odporúčam, ma zaujímavé dispozičné riešenie, byt je vo veľmi dobrom stave, výhodou plánované a odsúhlasené dobudovanie balkónov a zateplenie bytového domu spojené s rekonštrukciou spoločných priestorov. V blízkosti sa nachádzajú obchody, potraviny, reštaurácia, škola, škôlka, detské ihrisko. Byt volný ihneď k bývaniu. Stav bytu si nevyžaduje žiadne ďalšie investície.

Hľadáte na kúpu pekný útulný 2 izbový byt bez nutných potrebných úprav ? Verím , že Vás moja ponuka zaujme.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na E - mail :
V prípade kúpy na hypotéku Vám všetky potrebné náležitosti vybavím.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Partizánskom

Inzerovaný 2 izbový byt v Partizánskom v cene 49.500,- € je o 13.530 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Partizánskom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Partizánskom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907720.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

49.500,- €
Cena nehnuteľnosti 49.500,- € 103.000,- €
45 m²
Celková rozloha 45 m² 70 m²
45 m²
Úžitková plocha 45 m² 70 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha45 m²
Úžitková plocha45 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-530290 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny