REZERVOVANÉ 2 - izbový mezonet na Vajnorskej

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 2- izbový mezonet na Vajnorskej ulici v Novom Meste. Mezonet o výmere 59 m2 sa nachádza na prízemí zateplenej budovy. Spodná časť 29 m2 má podlahové kúrenie. Vrchná je o rozlohe 20 m2 s drevenou podlahou. Mezonet je zapísaný na LV ako iný nebytový priestor a predáva sa zariadený v štandarde: dlažba, podlaha, stierky, rozvody vody, elektriny, obklady v kúpeľni, sprchovací kút, strešné okno, schodisko, bojler na ohrev teplej vody, internet, káblovka. Mesačné náklady na energie sú cca. 100,-Eur na mesiac. V okolí kompletná občianska vybavenosť, Polus, Tesco, MHD. Mezonet sa predáva aj s pozemkom patriacim k budove. Parkovanie je súkromné v uzatvorenom dvore.

Cena nehnuteľnosti: 70 000,-eur

Plus provízia RK. Zahŕňa kompletný právny a predajný servis vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, vyhotovenie návrhu na vklad, uhradíme katastrálne poplatky. Zabezpečíme kompletné hypotekárne poradenstvo.
Kontakt:
E-mail:
reality.4value.sk

Podobné realitné ponuky

Predáme veľký krásny 2 izbový  byt vo Vajnoroch
Predaj 193.000,- €
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch

Ponúkame na predaj priestranný, krásny, slnečný, zrekonštruovaný 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovacím miestom. Byt bol pôvodne 3 izbový, majitelka ho upravila na 2 izbový. Nachádza sa na 1...

2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory / Príjazdná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch 193.000,- € 2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory
Príjazdná
predaj