2-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii, ul. Pádivého, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Pádivého
34 m²
7
2
nie
úplne prerobený
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt
460,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

16357x zobrazená v zozname / 1410x zobrazená detailne / 330x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na prenájomj 2-izbový byt bez balkóna s výmerou 34m2, ktorý sa nachádza na 3. poschodí v 7-poschodovej zateplenej panelovej bytovke s výťahom. K bytu prislúcha aj pivnica s výmerou približne 2m2. Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 7.

Na byte boli vymenené elektrické rozvody, rozvody vody aj odpadu, plastové okná, bezpečnostné vstupné dvere a podlahy. Byt sa prenajíma zariadený približne tak ako ho vidíte na fotografiách. Majitelia do kuchynskej linky ešte osadia rúru na pečenie.

Byt je vhodný pre jednu alebo dve osoby.



V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú obchodné strediská Pádivec a Radegast, škôlka, základná škola, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, pošta, potraviny Terno, LIDL a BILLA, fitnesscentrum, veterinárna ambulancia a mnoho iného. Športoví nadšenci ocenia najmä blízkosť hrádze, ktorú možno využívať na rôzne športové aktivity. Na svoje si prídu aj rybári, keďže rieka Váh neďaleko.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=vGPD8Hr4drw

Cena nájmu s energiami je 460,-€ mesačne.




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Pádivého

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Pádivého v Trenčíne v cene 460,- € je o 73 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 22 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

460,- €
Cena nehnuteľnosti 400,- € 650,- €
34 m²
Celková rozloha 34 m² 115 m²
34 m²
Úžitková plocha 34 m² 63 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha34 m²
Úžitková plocha34 m²
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1751 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny