PREDANÉ ❗️3, 5 Izbový byt na predaj, Partizánske - Gen. Svobodu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: Generála Svobodu
74 m²
7
7
4
čiastočne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
96.990,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

94039x zobrazená v zozname / 9524x zobrazená detailne / 291x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj 3,5 izbový byt neďaleko centra mesta Partizánske - Gen. Svobodu. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený, ma nový bezbariérový výťah, boli menené stupačky, otváranie dverí elektronicky, nová strecha . Parkovanie pred bytovým domom. Predávaný byt sa nachádza na 7 poschodí zo 7. Byt je v osobnom vlastníctve prešiel čiastočnou rekonštrukciou, predáva sa čiastočne zariadený. Byt ma klimatizáciu, balkón a murovanú pivnicu. Vstupné dvere bezpečnostné - nové Exkluziv.

Rozloha bytu je 74 m2. Pozostáva so vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne so sprchovým kútom a umývadlom, kuchyne, 3 izieb a jednej komory - takzvanej pol izby. V obývacej izbe je výstup na balkón a namontovaná klimatizácia - využívaná na kúrenie a chladenie, výstup na balkón a vstup do jednej s izieb. V kuchyni je nová kuchynská linka s novými spotrebičmi. Z kuchyne je vstup to takzvanej pol izby, ktorá sa zvyčajne využíva, ako pracovňa, šatník, detská izba, prípadne aj spálňa. Byt ma nové plastové okná, steny stierky, podlaha parkety, dlažba, plávajúca.

Výhody ? Výborná lokalita, parkovanie, krásny výhľad, priestranný svetlý byt, čiastočná rekonštrukcia, ktorá umožňuje v prípade potreby zmeniť dispozičné riešenie a tak si byt prerobiť podľa svojich predstáv. Je tu možnosť využitia pol izby - veľká komora s oknom na vytvorenie ďalšej 4 izby, tým získame ďalší priestor navyše. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, obchodné reťazce Tesco, Kaufland, Lídl, čerpacia stanica. Do centra mesta sa dostaneme za pár minút.

Hľadáte bývanie blízko centra mesta ?



Tak neváhajte a kontaktujte ma na tel. číslo , alebo mailom na

Rada pomôžem aj ohľadom financovania cez hypotéku.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Partizánskom na ulici Generála Svobodu

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Generála Svobodu v Partizánskom v cene 96.990,- € je o 5.661 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

96.990,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 117.990,- €
74 m²
Celková rozloha 59 m² 110 m²
74 m²
Úžitková plocha 59 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha74 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-679625 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.