REZERVOVANÉ – 3 izb. mezonetový byt v novostavbe na predaj, Jarovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj moderný 3 izbový mezonetový byt v 5 ročnej novostavbe v Jarovciach. V dome sa nachádzajú tri bytové jednotky. Dom je dvojpodlažný, postavený z tehly a zateplený.

Rozloha bytu je 90 m2 + 90 m2 terasa so záhradou s upraveným trávnikom a okrasnými drevinami a rastlinami. Byt je svetlý a vzdušný, dobre dispozične riešený, orientovaný na dve svetové strany.

1. PODLAŽIE: denná časť – otvorený priestor, kuchyňa s jedálenskou časťou a obývačkou s výstupom na terasu a do záhrady, kúpeľňa a samostatné WC, technická miestnosť s práčkou. Byt má vlastný kotol Junkers so zásobníkom na výrobu teplej vody. V celom byte je podlahové kúrenie.
Kuchynská linka je rohová, značky Decodom v prevedení vysoký lesk, so spotrebičmi Gorenje, bez umývačky riadu. Nábytok ako aj kuchynská linka je v svetlých odtieňoch v kombinácii s bielymi lesklými dvierkami.

2. PODLAŽIE: dve svetlé a priestranné izby, veľká moderne riešená kúpeľňa s rohovou vaňou, WC Geberit. V izbách sa nachádzajú vstavané skrine kde je dostatok úložného priestoru.

Byt sa predáva kompletne zariadený moderným nábytkom.

K bytu prislúcha parkovacie státie pred domom.

Na pozemku je vlastná studňa na úžitkovú vodu, ktorá slúži pre tri byty.

Výborná občianska vybavenosť s výbornou dopravnou dostupnosťou. Neďaleko sa nachádza zastávka MHD (autobus 91, 191, 90). Napojenie na diaľnicu D2 do Rakúska, Maďarska, ČR. Vzdialenosť od petržalského sídliska Slnečnice je asi 2,7 km.

V blízkosti sa nachádzajú potraviny Delia, kaviareň, cukráreň, zubná ambulancia Dental centrum, súkromná klinika estetickej medicíny, fitnesscentrum, práčovňa, detské ihrisko, jazero.
V Jarovciach sa nachádza ZŠ, MŠ a detské centrum Luskáčik, obľúbená reštaurácia Jarovský dvor.


Celková cena bytu aj s parkovacím státím je 210.000 € vrátane provízie.

V rámci provízie je zabezpečený profesionálny sprostredkovateľský a právny servis advokátskou kanceláriou HARGAŠ LEGAL, s.r.o. - autorizácia kúpnej zmluvy advokátom, vyhotovenie návrhu na vklad, zápis vlastníckeho práva do 20 dní.
Možnosť financovania hypotékou.

Tešíme sa na Váš záujem.
KONTAKT A OBHLIADKY: Ing. Arch. Jana BALKOVÁ

Podobné realitné ponuky

BA/JAROVCE - Váš nový originálny domov v novostavbe s predzáhradkou
Predaj 245.000,- €
BA/JAROVCE - Váš nový originálny domov v novostavbe s predzáhradkou

Nehľadajte už ideálny byt - prispôsobte si byt podľa svojich predstáv. Predstavujeme vám multifunkčný holobyt na dotvorenie podľa vlastných predstáv. Prečo je tento byt jedinečný?- PREDZÁHRADKA 90m2- VYPRACOVANÝ ZNALECKÝ...

3-izbový byt 82.49 m2 Bratislava - Jarovce / Jantárová 48a
Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s terasou, Jarovce, Rusovce
Predaj 350.000,- €
Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s terasou, Jarovce, Rusovce

Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s pred-záhradkou alebo terasou. Lokalita Jarovce, Rusovce.Cena do 350000,- EUR...

3-izbový byt 0 m2 Bratislava - Jarovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
BA/JAROVCE - Váš nový originálny domov v novostavbe s predzáhradkou 245.000,- € 3-izbový byt 82.49 m2 Bratislava - Jarovce
Jantárová 48a
predaj
Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s terasou, Jarovce, Rusovce 350.000,- € 3-izbový byt 0 m2 Bratislava - Jarovce predaj