PREDANÉ ❗️ 3 Izbový byt na predaj, Partizánske - centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
70 m²
4
4
3
po rekonštrukcii
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
97.000,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

69281x zobrazená v zozname / 6040x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj 3 izbový byt v tichej lokalite v centre mesta so svojím vlastným dvorom vysadeným trávnatým porastom a drevinami, čo je veľká výhoda aj pre rodinu s deťmi a ľudí, ktorý preferujú posedenie na dvore. Bytový dom ma 4 poschodia, postavený je z tehly, zatiaľ nezateplený, čo vôbec nevadí pretože tehla nám udržiava v lete chlad a v zime teplo, čím sa ušetria značne náklady na bývanie. Bytový dom nemá výťah. K bytu patrí priestranný balkón a pivnica.

Predávaný byt sa nachádza na 4 poschodí, prešiel rekonštrukciou. Pozostáva zo vstupnej chodby obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou, odtiaľ je vstup do spálne, detskej izby a komory. Do kúpeľne v ktorej sa nachádza vaňa, umývadlo, toaleta je vstup s chodby. Byt je priestranný , krásne presvetlený. Z obývacej časti je vstup na murovaný balkón.

Okná sú plastové, podlaha dlažba, parkety, stropy znížené v kuchyni a v kúpeľni z bodovými svetlami, steny stierky, omietky. V kuchyni sa nachádza úplne nová kuchynská linka s ostrovčekom a zabudovanými spotrebičmi. V spálni zabudovaná skriňa. Byt ma veľmi dobré dispozičné riešenie. V prípade potreby je v byte namontovaná klimatizácia, ktorá slúži na kúrenie, ale i chladenie počas extrémne horúcich dní.

Ako som sa cítila po prehliadke bytu ?



Byt a celková jeho rozloha a rekonštrukcia zanechala vo mne príjemný pocit domova, ktorý si tam mladá rodinka vytvorila. Páčila sa mi zmena dispozície bytu, čím sa byt krásne presvetlil.

Byt na kúpu môžem iba odporúčať !



Ak hľadáte byt v Partizánskom , tak verím, že po obhliadke bytu nebudete váhať a budete sa chcieť stať jeho majiteľom : )

Preto ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma kontaktujte na tel čísle , alebo mailom , vopred sa teším na dohodnutú obhliadku , možno práve s vami :)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Partizánskom

Inzerovaný 3 izbový byt v Partizánskom v cene 97.000,- € je o 13.670 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

97.000,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 117.000,- €
76 m²
Celková rozloha 59 m² 110 m²
70 m²
Úžitková plocha 59 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-704367 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny