PREDANÉ ❗️ 3 Izbový byt na predaj, Partizánske, Šípok - Horská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: Horská
85 m²
7
7
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
97.990,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

99923x zobrazená v zozname / 7236x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj 3 izbový byt v Partizánskom - sídlisko Šípok. Bytový dom je postavený v tesnej blízkosti hory, nie je zateplený, ma výťah. Parkovanie je pred bytovým domom. Predávaný byt je v osobnom vlastníctve,nachádza sa na 7 poschodí. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má dobrý stav nepotrebuje žiadne väčšie úpravy. Predáva sa čiastočne zariadený - dohoda. K bytu patrí pivnica + veľká priestranná lodžia s krásnym výhľadom na horu.

Predávaný byt má 85 m2, Je priestranný a má výborné dispozičné riešenie. Každá miestnosť má samostatný vstup z chodby, čo je veľkou výhodou. Byt pozostáva so vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne,toalety, kuchyne s výstupom na veľkú lodžiu a 3 veľkých priestranných izieb. Jedna izba - obývacia má vstup do takzvanej pol izby bez okna. Často sa využíva ako šatník, komora, či pracovňa.

Okná sú plastové, Vstupné dvere nové bezpečnostné, steny stierky, podlaha dlažba plávajúca. Elektrické rozvody boli vymenené v kuchyni a kúpeľni, rozvodová skrinka ističe sú nanovo vymenené. V kuchyni je nová kuchynská linka. V kúpeľni sprchový kút.

Byt sa mi páčil na kúpu ho môžem iba odporúčať ! Je vo veľmi dobrom stave !

Ak hľadáte väčší priestranný 3 izbový byt v tichom prostredí s krásnym výhľadom na horu pri kávičke, či pri každodennom sedení v kuchyni či na lodžii , tak verím že táto ponuka je vhodná práve pre Vás !

TREBA VIDIEŤ A TAK SA OSOBNE PRESVEDČIŤ O VÝHODÁCH BYTU A LOKALITE VHODNEJ NA BÝVANIE !

Preto, ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na Rada zodpoviem na Vaše otázky a v prípade záujmu si dohodneme obhliadku tak, aby Vám to vyhovovalo.

VŠETKO POTREBNÉ VYBAVÍME A ZARIADIME ZA VÁS K VAŠEJ MAXIMÁLNEJ SPOKOJNOSTI - ČI PRI KÚPE NA HOTOVOSŤ , ALEBO NA HYPOTÉKU ! :)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Partizánskom na ulici Horská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Horská v Partizánskom v cene 97.990,- € je o 3.233 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

97.990,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 117.000,- €
85 m²
Celková rozloha 59 m² 110 m²
85 m²
Úžitková plocha 59 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha85 m²
Úžitková plocha85 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-685215 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny