PREDANÉ ❗️ 3 Izbový byt na predaj, Partizánske - Velká Okružná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: Veľká Okružná
85 m²
zvýšené prízemie
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
105.000,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

59193x zobrazená v zozname / 7219x zobrazená detailne / 191x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na predaj 3 izbový byt, nachádzajúci sa na vyvýšenom prízemí v zateplenom bytovom dome v Partizánskom - časť Veľká Okružná. Bytový dom prešiel rekonštrukciou vnútornej, ale aj vonkajšej časti spoločných priestorov. Bytový dom má výťah, parkovanie priamo pred domom. Byt ma krásny výhľad na horu a rieku. Je v osobnom vlastníctve, pred časom prešiel rekonštrukciou. Predáva sa čiastočne zariadený - dohoda. K bytu patrí veľká murovaná pivnica.

Byt má rozlohu krásnych 85 m2. Má priestrannú vstupnú chodbu, samostatnú toaletu, priestrannú kúpeľňu s vaňou, 3 izby so samostatným vstupom s chodby. Z obývacej izby je vstup do kuchyne s komorou. Okná sú plastové, podlaha plávajúca, dlažba, steny stierky, omietky, v kuchyni a v kúpeľni boli vymenené elektrické rozvody, nové ističe na celý byt, odpad a vodovodné potrubie bolo vymenené. Okná majú nové rolety. Dvere v interiéri sú nové, zárubne majú drevené obloženie. Vstupné dvere sú nové bezpečnostné značky Sherlock.

Hľadáte bývanie s krásnym výhľadom na prírodu, s dostupným parkovaním ? 3 izbový byt, ktorý nepotrebuje nutné väčšie úpravy, byt s priestrannou vstupnou chodbou, komorou, veľkou pivnicou ? Byt v tichej a kľudnej lokalite mesta Partizánske ? Byt s dostupnou potrebnou všetkou občianskou vybavenosťou ?

TAK VERÍM, ŽE STE HO PRÁVE NAŠLI ! :)



TREBA VIDIEŤ A TAK SA OSOBNE PRESVEDČIŤ O VÝHODÁCH BYTU A LOKALITE VHODNEJ NA BÝVANIE !

Preto, ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na Rada zodpoviem na Vaše otázky a v prípade záujmu si dohodneme obhliadku tak, aby Vám to vyhovovalo.

VŠETKO POTREBNÉ VYBAVÍME A ZARIADIME ZA VÁS K VAŠEJ MAXIMÁLNEJ SPOKOJNOSTI - ČI PRI KÚPE NA HOTOVOSŤ , ALEBO NA HYPOTÉKU ! :)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Partizánskom na ulici Veľká Okružná

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Veľká Okružná v Partizánskom v cene 105.000,- € je o 3.777 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

105.000,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 117.000,- €
85 m²
Celková rozloha 59 m² 110 m²
85 m²
Úžitková plocha 59 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha85 m²
Úžitková plocha85 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-684085 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny