REZERVOVANÉ - 3-izbový priestranný byt na predaj, Bratislava - JAROVCE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj komfortný 3izbový byt so severozápadnou orientáciou v 10 ročnej novostavbe Jantár, na Smaragdovej ulici v Jarovciach. Predaj zahŕňa aj spoluvlastnícky podiel na zastavanom pozemku a priľahlých pozemkoch( park vo vnútrobloku). Byt sa nachádza na 2. poschodí trojposchodovej bytovky s výťahom. Celková výmera bytu je 87,93 m2, z toho 11,4 m2 tvorí balkón a 1,98 m2 murovaná pivničná kobka.
K bytu prináleží vnútorné garážové státie v suteréne bytového domu, cena v prípade kúpy je 19 000 €. Bytový dom bol postavený v roku 2011.

Dispozícia:

Z chodby je vstup do všetkých miestností: dvoch spální, kúpeľne so sprchovým kútom aj vaňou, oddelenej toalety a do priestrannej obývacej izby spojenej s kuchynskou linkou a jedálňou. Z obývačky je priamy prístup na veľkorysý zasklený balkón.

Vybavenie:

V predsieni a v spálňach sú k dispozícii vstavané skrine. V chodbe je okrem skrine aj vysoký zabudovaný botník. Kúpeľňu tvorí komfortný sprchový kút, menšia vaňa, umývadlo, 3 skrinky, z toho 2 zrkadlové a 1 vysoká. V kúte je priestor na práčku aj sušičku. Na toalete je takisto skrinka a menšie umývadlo. V kuchynskej linke značky Schuller sú vstavané spotrebiče: mikrovlnná rúra, elektrická rúra, chladnička, sklokeramická varná doska, umývačka riadu. K linke je pristavaná aj menšia potravinová skriňa. Na oknách sú exteriérové rolety svetlej farby, alebo interiérové žalúzie. V interiéri sú plávajúce podlahy alebo dlažba(kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, predsieň).

Okolie:

Vo vnútrobloku 3 bytových domov, ktoré tvoria Jantár, je udržiavaná zeleň a lavičky. V rámci jedného z nich je predajňa Delia s kaviarňou. Nachádza sa tam aj dermatologická klinika. V tesnej blízkosti sú väčšinou vystavané len rodinné domy(Jantár II.). Súčasne tam vyrastajú 2 nové projekty: 2 sýpky a Opál Jarovce, ktoré sľubujú nové obchodné prevádzky ako pekáreň, lekáreň, reštaurácia, rôzne obchody a iné. V 2 sýpkach sa bude nachádzať aj eventové centrum určené hlavne umeniu a architektúre.
Neďaleko je zastávka MHD. V Jarovciach aj Rusovciach sa nachádzajú veľmi dobre vybavené potraviny Kraj, na sídlisku Slnečnice je dispozícii Billa, lekáreň, drogéria, elektro, gastrozóna, predajňa Starý otec a rodinné športové a zábavné centrum Leon.
Pre deti je v Jarovciach futbalové a v zime aj ľadové ihrisko, v centre obce sa nachádza detské ihrisko s preliezkami. Obec má materskú aj základnú školu.
Športové vyžitie pre cyklistov a korčuliarov zabezpečuje neďaleká dunajská hrádza. Je tu aj výborné diaľničné napojenie do všetkých častí Bratislavy, do Rakúska, Maďarska a Čiech.

Podobné realitné ponuky

BA/JAROVCE - Váš nový originálny domov v novostavbe s predzáhradkou
Predaj 245.000,- €
BA/JAROVCE - Váš nový originálny domov v novostavbe s predzáhradkou

Nehľadajte už ideálny byt - prispôsobte si byt podľa svojich predstáv. Predstavujeme vám multifunkčný holobyt na dotvorenie podľa vlastných predstáv. Prečo je tento byt jedinečný?- PREDZÁHRADKA 90m2- VYPRACOVANÝ ZNALECKÝ...

3-izbový byt 82.49 m2 Bratislava - Jarovce / Jantárová 48a
Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s terasou, Jarovce, Rusovce
Predaj 350.000,- €
Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s terasou, Jarovce, Rusovce

Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s pred-záhradkou alebo terasou. Lokalita Jarovce, Rusovce.Cena do 350000,- EUR...

3-izbový byt 0 m2 Bratislava - Jarovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
BA/JAROVCE - Váš nový originálny domov v novostavbe s predzáhradkou 245.000,- € 3-izbový byt 82.49 m2 Bratislava - Jarovce
Jantárová 48a
predaj
Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s terasou, Jarovce, Rusovce 350.000,- € 3-izbový byt 0 m2 Bratislava - Jarovce predaj