PREDANÉ ! 3, 5 Izbový byt na predaj, Partizánske - Šípok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
72 m²
5
5
3
čiastočne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
76.990,- € PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

138560x zobrazená v zozname / 15572x zobrazená detailne / 189x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. Sk - ponúka na predaj 3.5 Izbový byt, ktorý sa nachádza v Partizánskom na sídlisku Šípok. Bytový dom v ktorom sa byt nachádza prešiel rekonštrukciou spoločných priestorov, strechy, rozvodov je zateplený v budúcom roku je plánovaná výmena výťahu. Parkovanie je bezproblémové priamo pred domom. Predávaný byt je v osobnom vlastníctve, prešiel čiastočnou rekonštrukciou. K bytu patrí pivnica a veľká lodžia.

Predávaný byt sa nachádza na 5 poschodí. Rozloha bytu je 72 m2. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, toalety, 3 izieb, kuchyne, komory a takzvanej pol izby, ktorá sa bežne využíva ako pracovňa, šatník, alebo detská izba. Rekonštrukciou bytu bolo zmenené jeho dispozičné riešenie. Byt je priestranný, svetlý a slnečný. Jedna izba ma východ na veľkú uzavretú lodžiu.

Okná na byte sú plastové, majú vnútorné a taktiež aj vonkajšie sťahovacie žalúzie. Jadro je murované, pri rekonštrukcii kúpeľne, toalety a kuchyne boli vymenené elektrické rozvody, elektriky, odpadu, vody. Byt je napojený na plyn. Steny majú stierky, podlaha je plávajúca, dlažba a PVC. V byte je namontovaná klimatizácia. Interiérové dvere sú nové. V blízkosti bytového domu sú potraviny, škola, škôlka a ostatná potrebná občianska vybavenosť.

Čo dodať na záver ?



Byt je v dobrom stave, nachádza sa v dobrej lokalite, má výborné dispozičné riešenie, je priestranný, slnečný, Veľké plus je takzvaná pol izba. Voči bytu nemám žiadne výhrady a môžem ho odporúčať na kúpu.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na e - mail:

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím k Vašej maximálnej spokojnosti .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Partizánskom

Inzerovaný 3 izbový byt v Partizánskom v cene 76.990,- € je o 8.721 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

76.990,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 117.000,- €
72 m²
Celková rozloha 59 m² 110 m²
72 m²
Úžitková plocha 59 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-579898 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny