REZERVOVANE, 8678, 1,5 izbový byt, Košice – Furča, Maurerova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

***REZERVOVANE*** Impulz Real, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj 1,5 izbový byt na ulici Maurerova, sídlisko Dargovských Hrdinov- Furča, Košice. Byt s novou rekonštrukciou s dokonalým výhľadom na mesto.

Základné parametre nehnuteľnosti:
- byt je v osobnom vlastníctve
- 42m2 + 6 metrová loggia
- 8/8 (strecha je nová v 100% poriadku)

Popis a stav bytu:
Byt s novou, nepoužitou rekonštrukciou vo vysokom štandarde prevedenia. Plastové okná, murované jadro, kompletná výmena elektriny, rozvodov vody, radiátorov, internetové prípojky v každej miestnosti, rovnako televízna prípojka. Sádrové omietky, znížený strop, bodové osvetlenie, vypínače Legrand. Dispozične členený na kúpeľňu s WC, obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou, samostatnú spálňu. Podlaha je kompletne vyrovnaná nivelizačným poterom, kvalitná plávajúca podlaha KAINDL s hrúbkou 10 mm. Obložkové zárubne doladené ku podlahám a dverám. Kuchynská linka na mieru robená, vstavané spotrebiče (rúra, sklokeramická varná doska, digestor, mikrovlnka- komplet značka Gorenje- nízkoenergetické, predpríprava na umývačku riadu, tiché dojazdy, granitový drez Alveus).
- široká chodba ponúka priestor pre vstavanú skriňu
- v kúpeľni je maximálne využitý priestor (sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a zrkadlom, priestor pre práčku, WC Geberit)
- plastové okná so žalúziami
- loggia je upravená
- orientácia: spálňa i obývačka s kuchyňou sú orientované na západ

Stav bytového domu:
- zateplený bytový dom
- vymenené stupačky
- zrenovovaný interiér bytového domu a krásne pivnice
- upravená zeleň za bytovým domom, ktorá ponúka absolútne bezpečie bez prístupu áut

Lokalita:
- obľúbená lokalita s nádherným výhľadom na mesto
- v tesnej blízkosti školy, škôlky, obchody (komplet občianska vybavenosť)

Financovanie:
- hypotekárny úver, hotovosť

Zhrnutie:
Byt s novou, ešte nepoužívanou rekonštrukciou, použité kvalitné materiály (aké by sme pri rekonštrukcii použili pre seba), výborná lokalita s dobrou pešou dostupnosťou na autobusovú zastávku, nádherný výhľad, dostatok zelene v okolí, nízke mesačné náklady, kompletne zrekonštruovaný bytový dom. Výnimočná príležitosť, maklér odporúča.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný a licencovaný rodinný realitný maklér NARKS: Lucia Talianová ,
Teším sa na spoluprácu.

Podobné realitné ponuky