PREDANÉ-DOM NA PREDAJ, UL.FRANCKOVA, KOŠICE IV.-JUH

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 5 izbový rodinný dom po rekonštrukcii.
Dom sa nachádza v príjemnom prostredí v mestskej časti Košice IV.- JUH na ulici Franckova. Ide o veľmi dobré miesto na bývanie v meste s dobrou dostupnosťou do centra mesta Košíc.

Hlavné výhody domu sú:
- ak chcete bývať v dome, ktorý je dostatočne veľký a hľadáte ideálny domov pre svoju rodinu
- chcete ho využiť na bývanie pre viac generácií

Základné informácie: Dom má úžitkovú plochu cca. 140 m2, Celková rozloha pozemku je 330m2. Dom pozostáva z piatich izieb, z dvoch kúpeľní plus WC, 3xbalkón. Dom je podpivničený. Na prízemí sa nachádzajú dve izby, kuchyňa, balkón a kúpeľňa spolu s WC, botník. Na poschodí sa nachádzajú tri izby, jedna z izieb je menšia, možné ju využiť ako pracovňu alebo detskú izbu, kuchyňa, kúpeľňa spolu s WC.
Dom bol postavený v 70-80rokoch. Základy domu sú z kameňa, dom je postavený z tehál a porobetónu. Strecha je nová plechová vymenená v roku 2012. V dome je nová elektroinštalácia (2012) Ďalej v rámci rekonštrukcie boli menené plastové okná a plávajúce podlahy, nová kuchyňa na poschodí, na prízemí ostáva 1xvstavaná skriňa Interiérové dvere a kúpeľne sú v pôvodnom stave. V dome nie je krb, ale je možné ho namontovať. V pivnici sa nachádza technická miestnosť a ďalšie pivničné priestory.
Siete – čo sa týka sietí, elektrina, dom je vykurovaný na plyn – plynový kotol zn. Junkers z r.2012. Dom je napojený na vodovod, k dispozícii je aj vŕtaná studňa, dom je napojený na kanalizáciu.
Pozemok má rozlohu 330m2, veľmi pekný a užitočný pozemok, ktorý viete využiť na trávenie voľných chvíľ s rodinnou a priateľmi a dostatočný výbeh pre psov a iné domáce zvieratká. Na pozemku nie je možné parkovať. Parkovať je možné pred domom a v uličkách pri dome. Táto zóna nie je platenou zónou.

Dom je v osobnom vlastníctve (s hypotékou Vám radi pomôžeme)
Dohoda možná.



Lokalita: Dom sa nachádza v blízkosti centra, kde sú dostupné nákupné centrá, pošta, základná škola,, škôlka, reštaurácie, zastávky MHD, obchody, ihriská. V blízkosti je stará nemocnica v Košiciach na Rastislavovej ulici, nákupné centrum Lidl.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štefánikovej 24 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky

EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko
Predaj 80.000,- €
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko

AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom FÉNIX na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. S celkovou rozlohou 94 metrov štvorcových, 3 izbami a obývačkou s...

Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh / Košická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko 80.000,- € Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh
Košická
predaj