LEN U NÁS !!! Garsónka, 20m2, Bzince pod Javorinou, NM

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VIRGIN Reality ponúka na predaj garsónku o výmere 20 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Bzince pod Javorinou, ktorá je od Nového Mesta n/V vzdialená len 6 km, čo znamená, že cesta autom trvá zhruba 7 minút.

Ihneď po vstupe sa ocitneme v chodbovej časti. Naľavo je situovaná kúpeľňa, ktorá je vybavená murovaným sprchovým kútom a toaletou. Nehnuteľnosť disponuje slnečnou miestnosťou, ktorej súčasťou je aj kuchynská linka vybavená elektrickým sporákom a digestorom. K bytu tiež prináleží priestranná murovaná pivnica o výmere 7 m2.

Garsónka sa nachádza na vyvýšenom prízemí a prešla čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala aj výmenu starého okna za plastové. Výhodou čiastočnej rekonštrukcie je fakt, že následné úpravy nehnuteľnosti si môže majiteľ spraviť podľa vlastných predstáv.
Bytový panelový dom, v ktorom je nehnuteľnosť umiestnená prešiel rozsiahlou renováciou vonkajšej fasády. V rámci rekonštrukčných prác boli vymenené schránky, zvončeky a vchodové dvere. V dohľadnej dobe prejde bytový dom kompletným zateplením.
Zdrojom tepla je plynový kotol ústredného kúrenia, ktorý zabezpečuje aj teplú vodu.

Kompletné mesačné náklady pre 2 člennú rodinu predstavujú výšku 90 Euro mesačne.

Vzhľadom k tomu, že táto nehnuteľnosť je len 6 km vzdialená od Nového Mesta nad Váhom, ktoré sa pýši veľkým počtom pracovných príležitostí, má táto garsónka obrovský investičný potenciál ako ideálna ponuka na dlhodobý prenájom.

Obec Bzince pod Javorinou disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou: obecný úrad, pošta, potraviny, pekáreň, kostol, lekáreň, základná škola s materskou školou.

Keďže sa jedná o nehnuteľnosť bytového družstva, je potrebný hotovostný kupec, nakoľko banka neposkytuje na takýto typ nehnuteľnosti úver.

V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok, prosím kontaktujte:
DOMINIKA ONDREJIČKOVÁ
Váš osobný maklér


virginreality.sk

Cena: 23 900 Euro









Podobné realitné ponuky - Garsónka, Nové Mesto nad Váhom