REZERVOVANÉ! HOTEL S REŠTAURÁCIOU HNEĎ PRI PLÁŽI, MESTO NIN,CHORVÁTSKO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V meste Nin Vám ponúkame na predaj hotel ktorý sa nachádza v prvej rade od mora a vstup na piesočnatú pláž je zo schodov do mora.

V suteréne sa nachádza priestor na telocvičňu s príslušenstvom s rozlohou 142,47m2.
Na prízemí hotela je reštaurácia a pizzéria s kapacitou 50 miest s celkovou rozlohou 64,72m2 a terasa s kapacitou 100 hostí.
Na prízemí sa tiež nachádzajú dva apartmány s rozlohou 35m2. Každý má jednu spálňu, obývačku, kuchyňu a kúpeľňu s toaletou.
Na prvom a druhom poschodí sa nachádzajú štyri rovnaké apartmány ako na prízemí. V okolí domu je dostatočný počet parkovacích miest.
Bol vypracovaný projekt na rozšírenie hotela až na 34 ubytovacích jednotiek a 7 apartmánov so 4 hviezdičkami. Taktiež projekt obsahuje aj rozšírenie kapacity reštaurácie na 100 miest a rozšírenie vonkajšej terasy na 200 miest. Taktiež je v projekte zahrnutá aj výstavba vonkajšieho bazénu, rozšírenie wellness programu a vonkajšieho kina.
Hotel sa nachádza v prekrásnej lokalite v obklopení prírody a piesočnatých pláži, takže má veľký investičný potenciál aj v momentálnom stave.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: mesto Nin, Zadarská oblasť, Chorvátsko
* úžitková plocha: 350 m2
* pozemok: 1560 m2
* klimatizácia, pevné palivá
* 2 parkovacie státia
* reštaurácia a pizzeria
* telocvičňa
* 2 x apartmán - 1 spálňa, obývačka, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou
* 4 x apartmán - 2 spálne, obývačka, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou
* vypracovaný projekt na zvýšenie kapacít a rozšírenie hotela
* vstup priamo na pláž zo schodov hotela

OKOLIE:
Nin sa nachádza 17 kilometrov severne od Zadaru. Je to najstaršie kráľovské mesto a okrem nádherných pláži je tu mnoho fascinujúcich a historických pamiatok. Vďaka pestrým možnostiam na výlet, je Nin skutočným rajom pre rodiny s deťmi.

CENA : Na vyžiadanie

ID: 8182050

Vážení klienti, prehliadka nehnuteľnosti je možná iba s podpísanou zmluvou o zastúpení, ktorá je základom pre ďalší proces súvisiaci s kúpou a predajom, všetko v súlade s GDPR a Zákonom o sprostredkovaní pri kúpe nehnuteľnosti. Kupujúci platí zákonnú províziu za zastúpenie vo výške 3% od dohodnutej ceny.

Podobné realitné ponuky