PREDANÉ- KRÁSNA DVOJGARSÓNKA, KOMPL. REK., RUŽINOV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Vlčie Hrdlo
33 m²
6
áno
predaj - Dvojgarsónka
110.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

132990x zobrazená v zozname / 9437x zobrazená detailne / 297x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj dvojgarsonku v Bratislave v mestskej časti Ružinov- Vlčie Hrdlo. Byt sa nachádza sa na 6. poschodí panelového domu s výťahom. Je vhodný ako štartovací byt, ale aj investičný nakoľko bol doteraz pravidelne prenajatý.

Samotný byt je sa nachádza v tichéj časti. Pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálne so vstavanou skriňou, kúpeľňou so sprchovacím kútom a spojenou toaletou. V byte sa nachádza veľa úložného priestoru a aj napriek tomu, že v byte chýba balkón nie je problém byt prevetrať a taktiež sú na oknách sieťky, či klasické ale aj vertikálne žalúzie ktoré dopomáhajú k tomu aby sa vedel byt pekne vychladiť. Kompletná rekonštrukcia bytového domu prebehla v roku 2012, v ktorej došlo k obnove bytového domu (vrátane zateplenia) a rekonštrukcie bytov, vrátane domových a bytových rozvodov vody, kanalizácie, elektriny, výmeny výťahov. Vstupné vchodové dvere boli menené v roku 2021. Byt sa predáva kompletne zariadený. Parkovanie je možné v okolí bytového domu, prípadne vo dvore bytového domu. Spoločné priestory sú monitorovené kamerovým systémom.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Vlčie Hrdlo 76; Bratislava – Vlčie Hrdlo
* poschodie: 6/6 (výťah)
* počet izieb: 1,5
* podlahová plocha bytu: 31 m2
* plocha pivnice: 2m2
* stav: kompletná rekonštrukcia
* Mesačné náklady: 94,-EUR (správa domu, elektrina, voda a kúrenie)

LOKALITA A OKOLIE:


Byt sa nachádza v peknej lokalite mestskej časti Ružinov. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti bytového domu sa nachádza nákupné stredisko, skvelé pripojenie na hrádzu popri Malom Dunaji. Neďaleko sa nachádza Slovnaft relax centrum ale aj Reffinery galery. Zastávka MHD je vzdialená od bytového domu pár metrov, cca 5 minút chôdze s priamym spojom do centra mesta.

CELKOVÝ DOJEM:


Samotný byt pôsobí veľmi príjemne a pozitívne. Aj napriek rušnej polohe sa byt nachádza v tichej lokalite. Byt ponúka plnohodnotné bývanie pre jednotlivca či pár a zároveň je aj výhodnou investíciou. Nový majiteľ ocení, že je byt okamžite k nasťahovaniu. V byte nie je potrebná takmer žiadna počiatočná investícia. Veľkou výhodou je, že celý bytový dom je ohradený plotom.

CENA: 110.000,-EUR


V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky, než klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

Teším sa na naše stretnutie.


Kontakt:

ID: 818214


© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja dvojgarsónky v Bratislave - Ružinov na ulici Vlčie Hrdlo

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 dvojgarsónky v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

110.000,- €
Cena nehnuteľnosti 110.000,- € 117.990,- €

Podrobné informácie

Celková rozloha33 m²
Poschodie6
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónnie
Lódžianie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-818214 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.