REZERVOVANÉ NA PREDAJ 4 IZBOVÝ BYT, SKALICA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.


Ponúkame Vám na predaj priestranný 4 izbový byt na ulici Pelíšková v Skalici. Nachádza sa na 1 poschodí zo 7 v bytom dome, ktorý minulý rok prešiel kompletnou rekonštrukciou. Pozostáva z dvoch detských izieb, kuchyne s komorou,veľkej obývačky, spálne , samostatného WC a kúpeľni. Byt je takmer v pôvodnom stave, kde boli vymenené okná za Pvc a vymurované jadro. Pre nového majiteľa je to veľkou výhodou aby si mohol byt zrekonštruovať podľa svojich predstáv a potrieb. Výmera tohto priestranného bytu je 79 m2 + 3,5 m2 zasklená lodžia. Náklady na mesiac sú do 195 eur. V blízkosti bytu sa nachádzajú potraviny, zástavka MHD. Do centra mesta to je 10 minút chôdze. Cena bytu je 67000 eur. Bližšie informácie ohľadom tohto bytu a obhliadku si môžete dohodnúť na tel. čísle + .
Pri predaji zabezpečíme bezplatné financovanie nehnuteľnosti, právne a katastrálne služby t.j. vypracovanie kúpnych zmlúv , návrhov na vklad a preberacích protokolov na príslušné úrady.

Predajca: REAL-IN s.r.o Juraj Kamačaj
Telefón : +
Cena: 67000 eur
Lokalita: SKALICA

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Skalica

4-izbový byt v meste Holíč
Predaj 145.000,- €
4-izbový byt v meste Holíč

RADO Reality vám ponúka na predaj 4-izbový byt v meste Holíč, ktorý prešiel pred piatimi rokmi kompletnou rekonštrukciou. Byt sa nachádza na ulici SNP v bytovom dome, na šiestom poschodí...

4-izbový byt 88 m2 Holíč / SNP
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
4-izbový byt v meste Holíč 145.000,- € 4-izbový byt 88 m2 Holíč
SNP
predaj