PREDANÉ ❗️ Na predaj rodinny dom, Kolačno - okr. Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Kolačno
Ulica.: .
519 m²
976 m²
3
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

62988x zobrazená v zozname / 4551x zobrazená detailne / 276x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj Rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii v obci Kolačno - okres Partizánske. Obec sa nachádza v blízkosti hory, 10 minút cesty autom od okresného mesta Partizánske. Rodinný dom je postavený v tichej ulici na slnečnom pozemku o rozlohe 976 m2. Súčasťou domu je krásna priestranná, strechou prekrytá terasa s drevenou podlahou a dreveným zábradlím. Dom je v osobnom vlastníctve. Predáva sa čiastočne zariadený - dohoda. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná !

Rekonštrukciou bolo pozmenené pôvodné dispozičné riešenie. Dom pozostáva s pôvodnej stavby + nová prístavba. Vstupom do domu sa dostaneme do vstupnej chodby. Z chodby sa vchádza do obývacej izby s ktorou je prepojená veľká priestranná kuchyňa. V kuchyni je moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi. Ďalej sa chodbou dostaneme do kúpeľne v ktorej sú dve umývadlá, rohová vaňa a vymurovaný priestor pre práčku a sušičku. Toaleta ma samostatný vstup. Chodbou sa ďalej dostaneme do spálne v ktorej je vstup do veľkého šatníka s veľkým úložným priestorom. Koniec chodby nás dovedie do detskej izby.

Okná na dome sú plastové, steny stierky. stropy znížené, podlaha plávajúca. Vstupné dvere plastové. Dom je čiastočne podpivničený, vykuruje sa pomocou plynového kotla so zásobníkom na ohrev teplej vody. Kotol je umiestený v pivnici. Rodinný dom je napojený na inžinierske siete ma elektrickú, vodovodnú, plynovú prípojku, odpad je zvedený do kanalizácie. V celom dome je podlahové kúrenie. Boli menené všetky rozvody elektriny, vody a odpadu. Strecha prešla opravou a je vo výbornom stave. Rýny boli vymenené za nové. Pozemok je priestranný, slnečný s možnosťou rôzneho vyžitia, je celý oplotený so vstupnou bránou, zadná časť ma plný betónový plot. Dom bol celý zateplený, farbu fasády si už vyberie a dokončí nový majiteľ. Pozemok je vysadený trávnatým porastom a okrasnými drevinami.

Prečo vybrať na kúpu a bývanie práve tento dom ?



Dom si nevyžaduje žiadne veľké investície. Je okamžite dostupný na bývanie. Nie je treba riešiť žiadne opravy interiéru, stačí sa nasťahovať. Výhodou kúpi je aj priestranný pozemok a neskutočne tichá lokalita a krátka vzdialenosť do okresného mesta Partizánske.

Dom na kúpu môžem odporúčať, zaujalo ma jeho dispozičné riešenie, presvetlenie izieb a chodby oknami, čo dáva domu módny a vkusný vzhľad. Dom je štýlovo vkusne zariadený, čo isto ocení aj nový majiteľ. Počas mojej návštevy domu, som mala príjemný pocit domova, ktorý si tam majiteľ vytvoril. Dom je čistý, udržiavaný a po dohode s majiteľom si môžete odkúpiť aj časť zariadenia.

Uvažujete nad kúpou rodinného domu ? Zaujala Vás moja ponuka ? Tak neváhajte a kontaktujte ma , rada Vám domček ukážem.

Tel. kontakt : , alebo mailom na V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko vybavíme k Vašej maximálnej spokojnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Kolačne na ulici .

Podrobné informácie

Rozloha pozemku976 m²
Zastavaná plocha519 m²
Celková rozloha976 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-712757 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.