PREDANÉ ! Nové ! 3 Izbový byt na predaj, Partizánske-blízko centra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
52 m²
4
3
2
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
56.800,- € PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

178348x zobrazená v zozname / 18051x zobrazená detailne / 254x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na predaj 2 izbový byt, ktorý sa nachádza v Partizánskom - blízko centra mesta. Bytový dom je tehlový, bez výťahu. Ma 4 poschodia a v tomto roku sa plánuje jeho zateplenie a oprava lodžií. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, potraviny, reštaurácia a ďalšia potrebná občianska vybavenosť je dostupná v centre mesta,ktoré je vzdialené asi 10 minút pešou chôdzou. Parkovanie je priamo pred bytovým domom. Predávaný byt je v osobnom vlastníctve. K bytu patrí lodžia a murovaná pivnica.

Predávaný byt sa nachádza na 3 poschodí. prešiel iba miernou rekonštrukciou. Ma plastové okná, steny stierky, podlaha dlažba, plávajúca. Rozloha bytu je 52 m2. Predáva sa bez zariadenia. Jadro je pôvodné umakart, čo je výhoda rekonštrukcie, ktorú môžeme previesť podľa svojho uváženia. Dispozičné riešenie bytu je dobré. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá ma priestor na zabudovanie šatníka, ma samostatný vstup na toaletu a do kúpeľne,ďalej je vstup do kuchyne a do dvoch izieb. Jedna izba ma východ na lodžiu. Stav bytu je zachovalý, ale k bývaniu treba čiastočnú rekonštrukciu.

Čo dodať na záver ?



Výborná tichá lokalita v blízkosti centra mesta, tehlový bytový dom s lodžiou a murovanou pivnicou. Vyhľadávaná lokalita na bývanie. Výhoda možnosti rekonštrukcie podľa svojich predstáv.

Isto treba vidieť ! Zaujala Vás moja ponuka ? Kontaktujte ma prosím !

Na tel. čísle Mária Dvončová, alebo mailom na


V prípade potreby je možné kúpu bytu zrealizovať aj pomocou hypotéky s ktorou Vám rada pomôžem, aby bola čo najvýhodnejšia pre Vás !!!




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Partizánskom

Inzerovaný 2 izbový byt v Partizánskom v cene 56.800,- € je o 19.002 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Partizánskom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Partizánskom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907720.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

56.800,- €
Cena nehnuteľnosti 49.500,- € 103.000,- €
52 m²
Celková rozloha 45 m² 70 m²
52 m²
Úžitková plocha 45 m² 70 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha52 m²
Úžitková plocha52 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-530974 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.